👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten prowadzący to chyba jedyny murzyn, którego lubię.
Gdyby północ nie wygrała Wojny Secesyjnej, to bym sobie takiego kupił
Gdyby północ nie wygrała Wojny Secesyjnej, to bym sobie takiego kupił

Tam sa tacy idioci ze nawet odpowiedz sie dla nich zmienia. U nas wyskoczyl by X bo szparagi nie byly w odpowiedziach. U nich od razu wyskoczylo owoce/warzywa. Ten program robia chyba naprawde tylko dla murzynów i kobiet...

Paulz napisał/a:
Tam sa tacy idioci ze nawet odpowiedz sie dla nich zmienia. U nas wyskoczyl by X bo szparagi nie byly w odpowiedziach. U nich od razu wyskoczylo owoce/warzywa. Ten program robia chyba naprawde tylko dla murzynów i kobiet...
U nas też odpowiedź jest podciągana pod bliskoznaczne określenia. Działa to tak: jeżeli w odpowiedziach ankietowanych były np: sałata, buraki, kapusta to odpowiedź warzywa będzie błędna ale jeżeli w odpowiedziach były warzywa a poda się jakiekolwiek warzywo to zostaje zaliczone.

Pewnie wszyscy jego czarni bracia odpowiadali jako ankietowani.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie