Praca Pabla Moralesa de los Riosa, który za pomocą kilku flamastrów w ciekawy oraz miły dla oka i ucha sposób przedstawia ewolucję muzyki.
(gdyby tak uczyli muzyki w szkołach nie mielibyśmy tylu technojebów teraz
).
muzyka klasyczna zawsze mnie jakoś dziwnie przerażała
prodigy
Pewnie nie zauważyliście, że nie wymienili disco polo ani tych wszystkich elektro/technosyfów... a nie... przecież to nie muzyka
C................K
2014-06-06, 9:16
Oglądam i coś mi strasznie nie pasowało. . . . . . dalej oglądam, pierwsze konkluzje: fajnie rysuje, itd..........oglądam dalej już prawie koniec, a tu nagle odezwała się artystyczna część mej duszy.......
"Włącz k🤬a głośnik matole"
......aha......
Up
nie wiem co bierzesz, ale odstaw to gówno
l................y
2014-06-06, 11:54
widać że nie uważałeś na lekjach muzyki "technopojebie"?
D................i
2014-06-06, 12:00
Chyba pomyliłeś portale z tym filmikiem....
p................u
2014-06-06, 12:05
Vivaldi i cztery pory roku the best.
Dż0ki napisał/a:
Chyba pomyliłeś portale z tym filmikiem....
4 posty 0 tematów, klasyka gatunku "czego nie powinno być na sadisticu"
Wszytko spoko, ale ten śpiewający k🤬s z 2:44 to jednak dziwna sprawa.
Nie słucham techniaw, ale wasze uwagi dotyczące tej muzyki (no bo to jest muzyka) wyglądają jak przejaw niedowartościowania (uuuaaa, słucham fajniejszej muzyki niż, oni, jestem fajnyy), bądź snobizmu.
Beka z was.
@Toski Masz rację, jak to pisałem to sąsiad akurat nap🤬lał za ścianą jakimiś ciężkimi basami i się uniosłem:P A sam w sumie lubię elektronikę w pewnych jej odmianach.
(gdyby tak uczyli muzyki w szkołach nie mielibyśmy tylu technojebów teraz
).
C🤬j ci do tego jakiej muzyki słucham. Zasrany brudny metalowiec...
Nie znam innej grupy ludzi która neguje tak mocno inne gatunki jak wy...
podpis użytkownika
Wpisy tego użytkownika mają na celu obrazę ciapatych, cyganów, żydów i murzynów.
Dokładnie tak, trzeba być zjebem żeby hejtować jakąś muzykę. Nie podoba się - nie słuchaj.
M................h
2014-06-06, 13:39
Cytat:
Pewnie nie zauważyliście, że nie wymienili disco polo ani tych wszystkich elektro/technosyfów... a nie... przecież to nie muzyka
Masz electronica... swoja droga gdybym sam robil filmik to tez bym nie uwzgeldnil muzyki ktorej nie lubie, tutaj czytaj METAL
@EFIT.. czemu brudasy (metalisci) tak hejtuja inne gatunki? jebac techno, jebac hiphop- tylko metal! - Macie male penisy, czy co z wami nie tak?