📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak wlasnie wygladaja powroty rodakow do swoich pokoi na wakacjach all inclusive w egipcie lub turcji - dlatego omijam te kraje

Jak przez Polskę przechodzili to krany znad zlewow / wanien wykrecali.
Jak widać daleko od tamtej pory nie wyewoluowali...
Jak widać daleko od tamtej pory nie wyewoluowali...

Mam nadzieję że jak koleżka ode mnie z osiedla pociął sobie ścięgna Achillesa.
Jak ta dziewczyna może być z takim patolem?? Po jego zachowaniu widać, że to psychopata i prędzej czy później ona też dostanie z buta

kiedyś jak pracowałem za barem to jeden patol zasnal na kanapie, obudził się wstał chcąc wyjść otworzył mega mocno drzwi, te sie odbiły i jebnęły go w głowę, no a skoro drzwi miały jakiś problem, to to z nimi wyjaśnił
Chciałem napisać coś o internetowych napinaczach, którym żadne drzwi nie są straszne...
Ale szkoda strzępić ozór...
Ale szkoda strzępić ozór...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie