Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co za pech...
geniuszę • 2013-05-16, 22:17
Cytat:

Było to trzecie podejście 42-letniej mieszkanki Andrychowa do egzaminu na prawo jazdy. Znowu, niestety, nieudane. We wtorek (14.05) rano na placu manewrowym w bielskim ośrodku egzaminacyjnym podczas wykonywania manewru prawdopodobnie pomyliła hamulec z gazem. Auto przebiło zapory i wylądowało w rowie.

źródło: mamnewsa.pl/newsy,5860-andrychow-co-za-pech-i-to-podczas-egzaminu
Zgłoś
Nav 2013-05-18, 13:15
arsene007 napisał/a:

jak k🤬a jego mać można pomyslic gaz z hamulcem, przecież reakcja jest natychmiastowa , auto zamiast zatrzymac sie przyspiesza to puść ten p🤬lony pedał i nacisnij drugi ..znająć życie to wcisnełaby sprzegło ..no k🤬a mać

Już lepiej, żeby przynajmniej to sprzęgło wcisnęła niż trzymała gaz do oporu.

Co do tematu, popieram przedmówców - dożywotni zakaz robienia prawa jazdy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-18, 13:27
Wk🤬iają mnie teksty typu " baba do garów" mamy XXI wiek , równouprawnienie k🤬a , każdemu może się takie coś zdarzyć i nie tylko kobietom. Na jakim my świecie żyjemy.. znam kobiety które lepiej jeżdżą od was .-.-
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-18, 13:51
Bombova,
Bombova napisał/a:

Wk***iają mnie teksty typu " baba do garów" mamy XXI wiek , równouprawnienie k***a , każdemu może się takie coś zdarzyć i nie tylko kobietom. Na jakim my świecie żyjemy.. znam kobiety które lepiej jeżdżą od was .-.-

Bzdura! Jak jesteś w czymś do niczego to się za to nie zabierasz i nie skomlesz "bo równouprawnienie i łojezu dwudziestypjerszywjek jestem wyzwolona blabla etc"!

Nie jestem kierowcą i nie będę- nie zdradzę powodu- ale nie muszę kierować pojazdem by być uczestnikiem ruchu- bo jeżdżę z kimś- a sam zauważam, że przeważnie to właśnie kobiety c🤬jowo jeżdżą.

Nawet podczas przechodzenia przez ulicę- miałem "zielone"- babka coś pop🤬liła w wozie i ruszyła z kopyta prosto na mnie i resztę przechodniów. Jak żyję to kuźwa nie widziałem by facet tak bardzo dawał dupy podczas kierowania pojazdem. I jestem skłonny stwierdzić z całą stanowczością, iż akurat w tej kwestii to kobiety są gorsze na drodze niż faceci.
Zgłoś
pituzdg 2013-05-18, 13:51 2
Bombova napisał/a:

Wk🤬iają mnie teksty typu " baba do garów" mamy XXI wiek , równouprawnienie k🤬a , każdemu może się takie coś zdarzyć i nie tylko kobietom. Na jakim my świecie żyjemy.. znam kobiety które lepiej jeżdżą od was .-.-

To się nie może zdarzyć. Ja p🤬le, mam nadzieję, że kiedyś taka głupia p🤬da pomyli gaz z hamulcem, jak twoje dziecko wejdzie na pasy. Zobaczymy czy wtedy powiesz każdemu się to może zdarzyć.
Zgłoś
erythnul 2013-05-18, 13:56 3
Bombova napisał/a:

Gównouprawnienie.. sztuczny wymysł niedojebańców którzy prawnie chcą być równie dobrzy w czymś co inni. Kobiety są lepsze w jednych rzeczach jak np. pedagogia, a faceci w innych jak np. kierowcy. Jak by była równa innym osobom które prawko mają to by je zdobyła. Jedynie udowoniła że powinna siedzieć w kuchni o ile nie przypala potraw.

Podaj przykład takiego zdarzenia, w którym to facet pomylił gaz z hamulcem.

Obrazki podkradzione z: sadistic.pl/back-to-the-kitchen-vt61302.htm?highlight=back+kitchen
Zgłoś
marcinsud 2013-05-18, 14:09 1
Się k🤬a dziwicie, że próbuje zdać jak się do tego nie nadaje. Przecież żyjemy w takim pop🤬lonym kraju, gdzie od sprzątaczki wymaga się prawo jazdy kat. B i c🤬jwieczego, chociaż spokojnie do pracy by sobie dojechała/doszła czy cokolwiek.
Zgłoś
herbalix 2013-05-18, 14:30
typ ode mnie ze szkoły potrącił na placu egzaminatora
Zgłoś
Marshal 2013-05-18, 14:37
Powinien byc limit np. max 5 podejsc i koniec zabawy.

Ktos powiedzial ze do 3.5t - no tak ale w tych autach to tylko w sumie rozmiar jest inny. Skrzynie biegow sa juz takie same i silniki tez.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-18, 14:58
Być może mówisz o czyjejś matce, która próbuje zrobić prawo jazdy, żeby dojeżdżać do roboty itp. Zgiń przepadnij tępy pomiocie.
Zgłoś
qhash 2013-05-18, 14:58
Bombova napisał/a:

zamilcz kobieto bo nie wiesz co mówisz

a teraz spadaj do garów !
Zgłoś
FryzjerZG 2013-05-18, 18:44
Cytat:

Być może mówisz o czyjejś matce, która próbuje zrobić prawo jazdy, żeby dojeżdżać do roboty itp. Zgiń przepadnij tępy pomiocie.

byś sie k🤬a nie przyznawał na Sadisticu, że Twoja stara wyj🤬a auto za płot na egzaminie...

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
AtomicDragonfly 2013-05-18, 22:31 1
Bombova napisał/a:

z jednej strony masz rację, wk🤬iają takie teksty. ale z drugiej strony miedzy hamulcem a gazem jest różnica i trzeba mieć chyba IQ szczotki do kibla zeby sobie pomylić

ale pod względem p🤬lenia 'baby do garów' robicie kwadratowe jaja, panowie. babki w wiekszości robią czasem hece ale bez uogólniania, proszę ;p wiele jest chłopów na drogach, którzy w ogóle nie myślą co robią. a skoro spotykacie same tępe picze w swoim życiu, to bardzo wam współczuje. proponuję poszukać dokładniej, bo na pewno znajdą sie kobitki, przy których moglibyście sie schować, bo np. jeżdżą lepiej od was
Zgłoś
qhash 2013-05-19, 13:10
Apocalypsa napisał/a:

na pewno znajdą sie kobitki, przy których moglibyście sie schować, bo np. jeżdżą lepiej od was

bullshit

baby powinny mieć odgórny zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, koniec kropka
Zgłoś
AtomicDragonfly 2013-05-20, 17:54
qhash napisał/a:

bullshit

baby powinny mieć odgórny zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, koniec kropka

hmm... masz rację. BABY, ale nie kobiety
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 23:33
najlepsze jest to, że jak wyszła z auta, to podsumowała egzaminatora "ale przecież mam jeszcze drugą szansę"
Zgłoś