Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
Co za pech...
geniuszę • 2013-05-16, 22:17
Cytat:

Było to trzecie podejście 42-letniej mieszkanki Andrychowa do egzaminu na prawo jazdy. Znowu, niestety, nieudane. We wtorek (14.05) rano na placu manewrowym w bielskim ośrodku egzaminacyjnym podczas wykonywania manewru prawdopodobnie pomyliła hamulec z gazem. Auto przebiło zapory i wylądowało w rowie.

źródło: mamnewsa.pl/newsy,5860-andrychow-co-za-pech-i-to-podczas-egzaminu
Zgłoś
qhash 2013-05-16, 22:20 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FrasQs 2013-05-16, 22:24 16
Przynajmiej "Wyjechała" z placu
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 22:29 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Q-DC 2013-05-16, 22:31 2
szkoda mi takiej babki bo uporczywie chce zdać to prawko, tylko co z tego jak zda i tak nie bedzie umiała jeździć. Dla mnie nie powinna już kiedy kolwiek dostać uprawnień
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 22:43 101
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 23:14 3
Zgłoś
NWC 2013-05-16, 23:16
Nie obrażając starych ludzi prawa jazdy powinny być do jakiegoś wieku, ostatnio jade sobie po osiedlu (ograniczenie normalnie - 50) i jade za matizem a ten - 10km/h, wyminąłem, krzyżówkę dalej zaparkowałem, wychodze z auta, jedzie matiz tą samą prędkością a za kółkiem babcia z 80lat...
Zgłoś
Marllix 2013-05-16, 23:27
geniuszę napisał/a:

źródło: mamnewsa.pl/newsy,5860-andrychow-co-za-pech-i-to-podczas-egzaminu[/size]

Co tu pisze bo nie moge przeczytac.
Zgłoś
Mizantrop 2013-05-16, 23:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 23:44
To już ostateczny znak, żeby dała sobie spokój z prowadzeniem auta...kiedykolwiek
Zgłoś
FryzjerZG 2013-05-17, 0:32 4
Dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Ta kobieta jest poprostu niezdolna do takiego czegoś, jak jazda samochodem.
Zgłoś
marna 2013-05-17, 1:47 2
Zgłoś
!Timon 2013-05-17, 2:08 3
Zgłoś
snik0 2013-05-17, 8:04 38

tyle w temacie, przecież było dobrze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem