Cytat:
Było to trzecie podejście 42-letniej mieszkanki Andrychowa do egzaminu na prawo jazdy. Znowu, niestety, nieudane. We wtorek (14.05) rano na placu manewrowym w bielskim ośrodku egzaminacyjnym podczas wykonywania manewru prawdopodobnie pomyliła hamulec z gazem. Auto przebiło zapory i wylądowało w rowie.
źródło: mamnewsa.pl/newsy,5860-andrychow-co-za-pech-i-to-podczas-egzaminu
cytując szefa z chłopaki nie płaczą: k🤬a jego w dupę zap🤬lona mać
baby do garów !
nawet średnio inteligentny szympans nie pomyli gazu z hamulcem
Przynajmiej "Wyjechała" z placu
Konto usunięte
2013-05-16, 22:29
Nie rozumiem...Na c🤬j osoba, która się zupełnie nie nadaje do prowadzenia aut się do tego pcha? Już chyba lepiej żeby jeździła autobusami nie narażając nikogo niż przypadkowo pomyliła sobie gaz z hamulcem...
Q-DC
2013-05-16, 22:31
szkoda mi takiej babki bo uporczywie chce zdać to prawko, tylko co z tego jak zda i tak nie bedzie umiała jeździć. Dla mnie nie powinna już kiedy kolwiek dostać uprawnień
Konto usunięte
2013-05-16, 22:43
Ona nie pomyliła gazu z hamulcem tylko samochód z kuchnią. Typowa baba, która robi prawko żeby nie wiadomo co i komu udowodnić, a potem całe życie "tak tak, mam prawo jazdy, ale nie jeżdże". To na c🤬j to robisz głupia babo ?! Co za idiotki.
Konto usunięte
2013-05-16, 23:14
Powinna dostać bana na prawo jazdy, dożywotnio. Koleś, który przyp🤬olił w Łodzi w autobus stracił prawko, pewnie tymczasowo ale jednak mu zatrzymali... Tej tępej dzidzie powinni nigdy go nie wydać, żeby nie podwyższała statystyk wypadków co ciągnie za sobą podwyższanie mandatów, fotoradary, rejestratory etc...
Nie obrażając starych ludzi prawa jazdy powinny być do jakiegoś wieku, ostatnio jade sobie po osiedlu (ograniczenie normalnie - 50) i jade za matizem a ten - 10km/h, wyminąłem, krzyżówkę dalej zaparkowałem, wychodze z auta, jedzie matiz tą samą prędkością a za kółkiem babcia z 80lat...
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Tępa c🤬a powinna dostać perma na prowadzenie JAKICHKOLWIEK pojazdów mechanicznych. Nawet hulajnogi.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Konto usunięte
2013-05-16, 23:44
To już ostateczny znak, żeby dała sobie spokój z prowadzeniem auta...kiedykolwiek
Dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Ta kobieta jest poprostu niezdolna do takiego czegoś, jak jazda samochodem.
podpis użytkownika
ble ble
qhash napisał/a:
każdemu się może zdarzyć
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
qhash napisał/a:
Szympans nie ale kobieta może...
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
tyle w temacie, przecież było dobrze