Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
konto usunięte 2013-11-28, 10:44
baba ma cos z garem
Zgłoś
senpuu93 2013-11-28, 10:53 1
Jezu jaki ultraból dupy tu widzę...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 11:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 11:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bachor666 2013-11-28, 11:32 1
Zgłoś
Animaru 2013-11-28, 12:33 1
Do wszystkich debili, napinaczy, tych, co mają dupę w imadle:

ta Pani z zawodu jest komikiem.

Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 12:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 12:46 1
Zgłoś
korinogaro 2013-11-28, 12:51 1
To zarzucę dowcip około tematyczny.

Przychodzi facet do domu i od progu żona mu mówi że jest w ciąży. Facet westchnął no ale cóż począć. Żona na tym jednak nie poprzestała i stwierdziła że trzeba wymyślić jakieś imię dla dziecka.
Tomasz!-odpowiedział maż bez zastanowienia.
Dlaczego akurat Tomasz?!-zapytała żona.
Bo ja chciałem w dupę a ty że nie. To masz!
Zgłoś
lucasso15 2013-11-28, 12:58 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 13:59 2
Zgłoś
Seus 2013-11-28, 14:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 14:35
Zgłoś
elda1987 2013-11-28, 14:58
fake czy nie babka mówi samą prawdę i wolę pracować tak na prawdę cały dzień niż siedzieć z dzieciakami w domu 7 dni w tygodniu, bo machanie łopatą czy noszenie ciężarów to pestka w porównaniu do tego, co się dzieje jak mama jest w domu z dziećmi. Facet tego nie zrozumie, bo nie, bo tak to już jest na świecie. Ja przed pierwszym dzieckiem pracowałam i studiowałam jednocześnie, nie miałam nieraz czasu na sen, seks, jedzenie - cokolwiek, a i tak miałam więcej czasu niż teraz siedząc na wychowawczym po raz drugi. I chciałabym nieraz, żeby mój facet docenił to, że wracając do domu po pracy ma ciepły obiad, ma uprane, posprzątane a dzieci są normalnymi szczęśliwymi dzieciakami (tzn teraz już docenia). Szkoda, że często faceci stawiają samych siebie ponad wszystkich. Siedzenie w domu i wychowywanie dzieci to nie taka prosta sprawa chłopaki. Może jak nie wierzycie a macie już kobiety swoje i dzieci, to spróbujcie ogarnąć taką codzienność swoich partnerek np przez weekend, zamieńcie się rolami - takiego marudzenia, jakie usłyszałam od męża po tym eksperymencie, nie słyszałam nigdy. Ale ja już marudzić nie mogę hehe
Zgłoś
masshacker 2013-11-28, 15:14
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem