Jaki jest sens tutaj wypisywać komentarze które ją jadą, poza tym wygląda mi ta kobieta na prowokację, a w jakim celu to już można dyskutować. Nie oglądałem tego filmiku bo szkoda mojego czasu, widziałem wcześniejszy i myślę że widziałem już wszystko
Ps.sorry za polskie znaki.

Ps.sorry za polskie znaki.
Dziwnym trafem nie zauważyła że ciąża zmieniła w jej życiu to że ma dziecko prócz tego pozostała idiotkA, na to akurat ciąża nie wpływa

Czy to ta kretynka, która jeździ zygzakiem i nakleja naklejki do książeczki dla dzieci w czasie jazdy?
@hogg właśnie miałem to pisać, bo zdaje mi się, że to ta sama baba.
Po c🤬j ludzie żalą się w internecie ?
Po c🤬j ludzie żalą się w internecie ?

ale Wy jestescie jebnieci
przeciez to jest zbita a Wy juz sie nadymaliscie jak indyki i atak.. głąby

Ta babka jest z kabaretu Szum, poszukajcie na necie. Te filmiki to jakiś viral, albo ściema, albo na serio ma coś z sufitem.
Ja p🤬le, nie wierzę, nie wierzę, że ludzie, użytkownicy sadola jesteście tak pop🤬leni. Tak, wymienia ona minusy ciąży ale, k🤬a jego mać, czy zdania "to są cuda" przy mówieniu o minusach oraz "do tej pory nie wiem jak to się stało, że był to dwa najwspanialsze dni w moim życiu" to już k🤬a nie słyszeliście czy jesteście na tyle sp🤬oleni umysłowo, że nie rozumiecie znaczenia tych słów?
Łykacie wszystko jak k🤬a młode pelikany. Ta baba jest z KABARETU i robi Was drodzy sadole - "we c🤬ja".
youtube.com/watch?v=nu83lq4v_yo
youtube.com/watch?v=nu83lq4v_yo
wielblad przez ucho igielne dobrze ze nie k🤬a titanik przez okrag o obwodzie mikrometra do k🤬y nedzy wez ktos ja idz uwolnij od tej meki i jebin jakims obuchem w leb... tak z 27 razy.

Hehe, kolejny internetowy videotroll i dalej ludzie się wkręcają
.