📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
@krasnal_hałabała
Widzę że Twoja "buntownicza natura" znowu wzięła górę i musiałeś odpisać.
Chciał bym Cię uświadomić, bo trochę mi Cię szkoda gdy widzę jak się wczuwasz i ile literek wystukujesz. Ale z drugiej strony, nie mogę tego zrobić, bo takie osoby jak Ty są niezbędne.
ps. Chyba napisałem aż nadto, no ale trudno, okaże się.
Chciał bym Cię uświadomić, bo trochę mi Cię szkoda gdy widzę jak się wczuwasz i ile literek wystukujesz. Ale z drugiej strony, nie mogę tego zrobić, bo takie osoby jak Ty są niezbędne.
Szfajceneger napisał/a:
@krasnal_hałabała
"Buntownicza natura"? a co ty mój pan jesteś a ja twój pies żebym się "buntował"? Nie przypominam sobie żebym składał ci hołd lenny, piszę w miejscu do tego przeznaczonym więc daj sobie spokój z tymi twoimi pańskimi gestami.
A jak nie chcesz już dyskutować to dobrze, mi też obrzydła ta "rozmowa". Żegnam.
Criner napisał/a:
"Buntownicza natura"? a co ty mój pan jesteś a ja twój pies żebym się "buntował"? Nie przypominam sobie żebym składał ci hołd lenny, piszę w miejscu do tego przeznaczonym więc daj sobie spokój z tymi twoimi pańskimi gestami.
Wybacz kolego, nie chciałem Cię urazić. Więcej wiary w siebie, przecież potrafisz z wielką determinacją narzucać innym swoje zdanie, a teraz sam sprowadziłeś siebie do roli nędznego robaka - nie przystoi. Nie chciałem się z Tobą konfrontować, bo wiedziałem że przegram - niektóre Twoje wywody są naprawdę dobre. Robisz dobrą robotę, powodzenia w walce z troglodytami.
@up, Dobry sarkazm, złoty a skromny
Ale skończmy już tą dyskusję bo w tym temacie akurat miałeś rację.
Ten Poligon to ma jakieś fetysze, że co temat o pasch to pisze, że wali im z dupy? Widać jak kto lubi się bawić... Choć patrząc, że to sadistic, to może być on zwyczajnie niedorozwinięty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie