📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie by było jakby rozszarpały tego gówniaka na strzępy
Ciekawe ile czasu minie, aż pierwszy p🤬dowaty tatuś napisze że to mnie za młodu powinny były rozszarpać burki kiełbasiane

Ciekawe ile czasu minie, aż pierwszy p🤬dowaty tatuś napisze że to mnie za młodu powinny były rozszarpać burki kiełbasiane

Sy_lwia napisał/a:
według mnie najlepsza rasa na świecie
Też tak myślę, jeśli miał bym kiedyś zjeść psa, to tylko takiego (dużo mięśnia, mało tłuszczu)

Może poligon by takiego odłowił za parę pln, bo ja nie mam doświadczenia.
Psy (przynajmiej krótkowłose) są bardzo higieniczne i zostawiają mało sierści. Dbają o higienę bardziej niż przeciętny smutny sadol z zawiścią patrzący na to, że jakiegoś gościa stać na tyle psów i ma wystarczające jaja by je wytresować samodzielnie (w tym pitbule co nie należy do łatwych zadań)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie