📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba "co znaczy debil". Długiego życia dzieciakowi nie wróżę. Pieska zaboli ząbek lub zwoik się na mózgu wyprostuje, do tego palec w oko i dzieciak nie ma rączki, albo główki
Szfajceneger napisał/a:
Może poligon by takiego odłowił za parę pln, bo ja nie mam doświadczenia.
Poligon6 ci imponuje i dałbyś zadanie odłowienia wychowanego i ufnego psa jemu, zamiast samemu to zrobić? To tylko wskazuje jakim jesteś żałosnym nieudacznikiem nieradzącym sobie z tak prostym zadaniem.

krasnal_hałabała napisał/a:
Psy się nie pocą, nie mają porów i dlatego tak dyszą nawet jak nie są zmęczone, chłodzą się w ten sposób.
Proponuje zrobic eksperyment, 6 klasa szkoły podstawowej, zawiń psu łapę w foliowy worek zobaczysz ile sie zbierze wody. Oczywiscie wiekszość termoregulacji odbtwa się przez dyszenie ale pies jak kazdy ssak ma skórę i prze niz tez oddycha.
Coordinator napisał/a:
Poligon6 ci imponuje i dałbyś zadanie odłowienia wychowanego i ufnego psa jemu, zamiast samemu to zrobić? To tylko wskazuje jakim jesteś żałosnym nieudacznikiem nieradzącym sobie z tak prostym zadaniem.
Odławiać trzeba debilnych włascicieli psów, którzy trzymaja je w blokach, jeżeli to nie pomoże to wtedy trzeba odłowić psa.
ellsworth napisał/a:
Psy nie mają gruczołów potowych nawet, poza śladowymi na łapach, które raczej zabezpieczają opuszki niż oddają ciepło i sole!
krasnal_hałabała napisał/a:
Psy się nie pocą, nie mają porów i dlatego tak dyszą nawet jak nie są zmęczone, chłodzą się w ten sposób.
co nie zmienia faktu że śmierdzą i jebie w takim domu psem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie