Znawca_Cipek napisał/a:
Też mam taką Zrobić unboxing?
,,IBM to klucz do świata biznesu"
reklama kiedyś taka była przed bajką chip i deil
a duru duru mydełko i kodak po bajce
no ale to było w 90 roku możecie nie wiedzieć
Znawca_Cipek napisał/a:
Też mam taką Zrobić unboxing?
Masz zupełnie co innego, nie ta technologia.
najbardziej aktywny metal na naszej planecie (czyli lit) i tlen. P🤬lenie o wybuchających Samsungach, za każdym razem dzieje się to u jakiegoś Janusza na warsztacie gdzie najbardziej zaawansowanym narzędziem jest płaski śrubokręt...
nowynick napisał/a:
P🤬lenie o wybuchających Samsungach
masz samsunga? Dobrze sypiasz?

htp napisał/a:
Masz zupełnie co innego, nie ta technologia.
Li-Ion - dokładnie ta sama
Halman napisał/a:
trzymam nawet jednego w kieszeni, tuż przy jajach zresztą

niby głupi pomysł, ale z drugiej strony, jak byłem dzieckiem, to też rozwalałem baterie z ciekawością co jest w środku...
Co prawda paluszki krzywdy nie robią, ale rozsądnie patrząc, jak ktoś nie wpadł na jakiś film pokazujący, że to może robić niezłe fajerwerki, to skąd ma wiedzieć, że w telefonie baterie są inne niż te zwykłe... w sumie aż się dziwię, że tak mało się słyszy o wypadkach w tej dziedzinie z udziałem dzieci, czyżby były aż tak inteligentne, że sprawdzają skutki przed przystąpieniem do testów czy aż tak pozbawione ciekawości, że nawet im to do głowy nie przychodzi...

Pełna satysfakcja i niedowierzanie jak tylko zobaczyłem nóż

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Halman napisał/a:
Wyobraź sobie, że przez jakieś kilka lat miałem kilka różnych modeli szajsunga i nigdy mi nic nie wyj🤬o. Obawiam się, że te całe mity to przez takich niedoj🤬ych idiotów jak na wideo, którzy domowe eksperymenty zaczynają tam, gdzie nie powinni wp🤬lać swoich rąk
nowynick napisał/a:
najbardziej aktywny metal na naszej planecie (czyli lit) i tlen. P🤬lenie o wybuchających Samsungach, za każdym razem dzieje się to u jakiegoś Janusza na warsztacie gdzie najbardziej zaawansowanym narzędziem jest płaski śrubokręt...
Niestety lit jest najmniej aktywnym metalem z pierwszej grupy i nie reaguje z tlenem w taki sposób, co najwyżej pokryje się tlenkiem. Możesz go nawet wziąć w łapki. Ciekawa teoria, jednakże z cyklu "nie znam się to się wypowiem".
TytanowyJajusz napisał/a:
Niestety lit jest najmniej aktywnym metalem z pierwszej grupy i nie reaguje z tlenem w taki sposób, co najwyżej pokryje się tlenkiem. Możesz go nawet wziąć w łapki. Ciekawa teoria, jednakże z cyklu "nie znam się to się wypowiem".
Jeśli masz układ okresowy to powiesiłeś do góry nogami...