📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słońce, chmurki, wiaterek i THC
chyba nic sie nie stanie jak 30 stracę
chyba nic sie nie stanie jak 30 stracę

Ten cały Korki leci Magikiem i to go dyskwalifikuje u mnie. Niech wymyśli swoje flow.
.edit. literówka.
.edit. literówka.

Powiem wam że nie wiem skąd sie u was dzieje podział: rap / brudasy. Do tematu zaś: jak można zrobić wywiad z zjaranym typem? ... halucynacja, taka sytuacja...

Co kto lubi... Ale czy istota rapowania ogranicza się do bakania? Żeby nie było - przed chwilą zobaczyłem na YT co chłopaczyna sobie śpiewa.
Chcecie zajebiste flow? Znajdźcie płytę Sorcerer Milesa Davisa, wybierzcie utwór 6 albo 7! Takie kawałki mogą uświadomić dopiero, że np. ten chłopak nie jest wybitnie muzykalny.
Chcecie zajebiste flow? Znajdźcie płytę Sorcerer Milesa Davisa, wybierzcie utwór 6 albo 7! Takie kawałki mogą uświadomić dopiero, że np. ten chłopak nie jest wybitnie muzykalny.
Panowie panowie panowie, półfinał już jest na youtubie i Arab przeszedł dzięki złotej karcie, ja bardzo mocno liczę na Centrum Strona, Korki też spoko, ale jednak Centrum Strona pozamiatała
).

Mówcie dalej biedaczki że marycha nie szkodzi, marycha super, sadzić palić zalegalizować, wystarczy spojrzeć na tego człowieka, który ledwo co kontaktuje.
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie