📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arab tego nie wygra, ale mimo to wniósł kupę rozrywki i koloru do tego programu

@up
Nie wygra pewnie dlatego, że cały czas ta sama tematyka, czyli jaranie
Ja stawiam na Korkiego.
Nie wygra pewnie dlatego, że cały czas ta sama tematyka, czyli jaranie

jak ktoś powiedział, arab pokazał jak wygrać program nie wygrywając programu

@BongMan dobrze gadasz. Korki mój człowiek, jestem z niego okropnie dumna ^^
Przecież on ma kisiel zamiast mózgu. Jakby się zderzył z tramwajem to na drugi dzień dopiero by się zorientował. Maryhuanen se nawstrzykiwał debil jeden...
I tacy utalentowani i błyskotliwi artyści tworzą polski hiphop.
@Templariusz Mariusz
Gówno wiesz o polskim hip hopie, jeśli tak twierdzisz.
Gówno wiesz o polskim hip hopie, jeśli tak twierdzisz.
Wszędzie ten Arab, ale zajawa. Gość ma dobre flow, ale przepalił chyba więcej marihuany niż zjadł chleba. Tak wygląda człowiek który jara bez opamiętania. UMIARU TROCHĘ, bo potem idą tacy w internet i tworzą obraz palaczy. Choć i tak lepsze to niż sprany mózg od alkoholu i agresja byleby zdobyć najtańsze piwo
.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie