To głupota brać nową konsole zaraz po premierze, nie wiedząc jeszcze, jakie to kurestwo ma ukryte błędy techniczne. Xbox zawsze był w tyle za PS, zawsze

a mi sie to podoba, grasz sobie, glodniejesz wiec wrzucasz sobie jajko na konsole, robisz sadzone pozniej je na chleb, jesz i dalej grasz.
a tak w ogole nic nie przebije tego jak sie grzal moj laptop HP, mozna bylo sie doslownie poparzyć. (gowno j🤬e)
a tak w ogole nic nie przebije tego jak sie grzal moj laptop HP, mozna bylo sie doslownie poparzyć. (gowno j🤬e)
Przecież jak c🤬j widać, że nagrzany plastik opalarką od góry. Co za debil.
podpis użytkownika
Q L I M A X
Xbox ONE to taka technologia że kuźwa zasilany jest chyba na debilizm
Jestem jednak za pecetami, także stwierdzę, że nie ważne czy xbox, ps, a co gorsza wii to jajka usmażonego na gównie bym nie zjadł...

Luka666SS napisał/a:
Jestem jednak za pecetami, także stwierdzę, że nie ważne czy xbox, ps, a co gorsza wii to jajka usmażonego na gównie bym nie zjadł...
Ja p🤬lę, gimbaza z jej wojną pc vs konsole nadchodzi

Pamiętaj by nowe gej-pleje z majnkrafta na informatyce obejrzeć

pc zawsze będzie lepszy od j🤬ej konsoli.
1zawsze mogę dokupić lepszą kartę graficzną ram i co tylko chce
2.klawiatura i myszka to najlepszy zestaw do wszystkich gier.
1zawsze mogę dokupić lepszą kartę graficzną ram i co tylko chce
2.klawiatura i myszka to najlepszy zestaw do wszystkich gier.

@up
Ogólnie jestem pctowcem, ale klawiatura i myszka nie jest najlepszym zestawem do wszystkich gier, w Devil May Cry albo God of War na padzie gra się o niebo lepiej, tak samo w każdą grę wyścigową, da radę grać nawet z pełną manualną skrzynią biegów i jest to wygodne. Co nie zmienia faktu, że wolę blaszaka
Ogólnie jestem pctowcem, ale klawiatura i myszka nie jest najlepszym zestawem do wszystkich gier, w Devil May Cry albo God of War na padzie gra się o niebo lepiej, tak samo w każdą grę wyścigową, da radę grać nawet z pełną manualną skrzynią biegów i jest to wygodne. Co nie zmienia faktu, że wolę blaszaka