👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam nie widzę różnicy - motocylista, kirerowca osobówki.
Wśród jednych i drugich jest wielu idiotów, chamów i prostaków, którym mało kto zwróci uwagę i gnojki czują się bezkarni.
Z tym trezba zrobić porządek
Wśród jednych i drugich jest wielu idiotów, chamów i prostaków, którym mało kto zwróci uwagę i gnojki czują się bezkarni.
Z tym trezba zrobić porządek

ale debil ! do odciny zawsze daje jak ktoś mi na pasy wlezie. na puszki się trąbi... tak szczerze jadąc puszką nie zrozumiałbym o co mu chodzi z tym rykiem. ciekaw jestem jak mu się klamka wyśliźnie w takiej sytuacji

wasze odciny to słychać pod galerią handlową jak na pasach czeka na przejście stado galerianek
Eh, w sytuacji zagropzenia w ruchu drogowym mozemy uzyc sygnalu dz🤬kopwego, a nie obrotow silnika, ktore w mysl litery prawa niestey sie do nich nie zaliczaja. Kolejna rzecz, zblizajac sie do skrzyzowania, przejscia dla pieszych, przejazdu rowerowego, kolejowego, tramwajowego etc. kierowca zobowiazany jest do zachoiwania szczegolnej ostroznosci, ktos to ma ciut wyobrazni drogowej ze mna sie zgodzi, ze w ruchu drogowym lepiej jest reagowac prewencyjnie- i wydaje mi sie z punktu widzenia kierujacego litrowy motocykl, ze takie dzialanie jest silnie prozdrowotne.
Faktem jest, ze kierowcy sa zidiociali i nie widza czasem ciagnika z naczepa, dlatego apeluje do "dawcow" o ostrozniejsza jazde- alke jako "dawca".
Faktem jest, ze kierowcy sa zidiociali i nie widza czasem ciagnika z naczepa, dlatego apeluje do "dawcow" o ostrozniejsza jazde- alke jako "dawca".

@up osz ty facet prawdziwy się znalazł. Prawdziwy facet to uwielbia wyprówać flaki z jeleni...
think666 napisał/a:
Prawdziwi mężczyźni kochają rowery! Lekki powiew wiatru, odgłos korby, wzrok pożądania u każdej kobiety, kiedy stoję na światłach i orgazmy kiedy ruszam z 15 biegu!!!
Chłopie jebnij się w łeb...
Nie wiem jak Wy "prawdziwi mężczyźni", ale ja tam zdecydowanie wolę, od motocykli i rowerów, zerżnąć zdrową panienkę

Jeśli ktoś się wozi cruiserem to polecam zamontować lightbara.Sam zauwazylem, że większą uwagę zwraca sie na "coś" co ma 2 światła z przodu;)

think666 napisał/a:
Też nakręcę film. Jak ktoś mi wyjedzie przed rower przestanę pedałować, żeby było słychać wolnobieg.
nie, nieee... ty już nie przestaniesz Pedałować - taki po prostu jesteś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie