Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-01-07, 0:33 28
zasłużone piwko

a zaraz się zacznie p🤬lenie o tych dawcach, o ryczących wydechach które wam spać nie dają...

KAŻDY motocyklista wie, że puszkarze nas nie widzą - dlatego muszą nas chociaż słyszeć
Zgłoś
seven 2012-01-07, 1:02 27
Przez tych j🤬ych dawców nie mogę w nocy spać...
Tu nie wydech ryczy, ryczące wydechy z allegro z reguły montowane są w golfach i calibrach
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 1:12
puszkarze nie widzą samych siebie, a wy tu o motorowerach rozprawiacie...

i jeszcze jedno: dlaczego na waszej j🤬ej pseudo-wojnie cierpieć mają piesi i ludzie w domach?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 1:13 1
metal15 napisał/a:

zasłużone piwko

a zaraz się zacznie p🤬lenie o tych dawcach, o ryczących wydechach które wam spać nie dają...

seven napisał/a:

Przez tych j🤬ych dawców nie mogę w nocy spać...

metal15, Ty to k🤬a jasnowidz jesteś
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 1:18
Jak nie mozesz spac to se k🤬o zatyczki zapodaj a j🤬i to moga byc tylko twoi starzy Lamusie
Zgłoś
Pener 2012-01-07, 1:20 42
Cytat:

Jak nie mozesz spac to se k🤬o zatyczki zapodaj a j🤬i to moga byc tylko twoi starzy Lamusie

31 lat a taki agresywny
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 1:21
@ UP

Chyba wiem kto ma motorek.

Correct - UP EudezetReprezent
Zgłoś
think666 2012-01-07, 1:22 76
Też nakręcę film. Jak ktoś mi wyjedzie przed rower przestanę pedałować, żeby było słychać wolnobieg.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
seven 2012-01-07, 1:38 7
Pener666 napisał/a:

31 lat a taki agresywny

Prędzej taki stary, a głupi

EudezetReprezent napisał/a:

Jesteś za tępy żeby zrozumieć co napisałem, zresztą patrząc na opis w sygnaturze można to łatwo stwierdzić. Takie debile jak ty nie powinny siedzieć na motorze.

Btw
Mam nadzieję, że się rozk🤬isz na tej 125
Zgłoś
grubazzz 2012-01-07, 2:48
w naszym po,,,,ym prawie jest tak ze wydech nie może przekraczać 93 decybeli czy coś około.ale jak słychać motocykl to lepiej bo zwraca na siebie uwagę i szybciej go zauważymy .
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 2:48
seven napisał/a:

Btw
Mam nadzieję, że się rozk🤬isz na tej 125

Troszeczkę za grubo poleciałeś kolego
Zgłoś
seven 2012-01-07, 2:56 1
grubazzz napisał/a:

w naszym po,,,,ym prawie jest tak ze wydech nie może przekraczać 93 decybeli czy coś około.ale jak słychać motocykl to lepiej bo zwraca na siebie uwagę i szybciej go zauważymy .

Ale przecież to silnik kurde słychać, obroty, jak chcesz w motocyklu to wytłumić?

metal15 napisał/a:

Troszeczkę za grubo poleciałeś kolego

Dlaczego? Poczytaj sobie posty tego kretyna, jak się roz🤬bie to jednego debila mniej
Zgłoś
think666 2012-01-07, 3:21 4
EudezetReprezent napisał/a:

I znaki interpunkcyjne też j🤬!

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-07, 3:56 7
seven napisał/a:

Ale przecież to silnik kurde słychać, obroty, jak chcesz w motocyklu to wytłumić?

tak, silnik- czyli przez gaźnik silnik zasysa powietrze, w cylindrach miesza się z paliwem , dzięki iskrze dochodzi do zapłonu a "dzwięk" wychodzi przez zawór wydechowy, jak go wytłumić? tzw. tłumikiem czyli dla mniej zorientowanych "rura wydechowa" , co nie zmienia faktu że w kredensach rolę tłumika spełnia zazwyczaj chromowana pusta rura, w motocyklach typu sport(ścigacz) cross i często enduro tłumiki są najczęściej wybebeszane z wszystkiego co jest w środku i zostaje sama skorupa - dlatego tak ryczy i dlatego nas słychać, w razie wątpliwości odsyłam do google "budowa tłumika motocyklowego"

seven napisał/a:

Dlaczego? Poczytaj sobie posty tego kretyna, jak się roz🤬bie to jednego debila mniej

Może i masz rację, postów nie ma za mądrych , za to kierowcą może być niezłym - a nawet jeśli nie to śmierci się nikomu życzyć nie powinno
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie