👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Miałem już chwilę zwątpienia patrząc na kolejny temat w którym Karol S. opowiada porywający dowcip, ale na szczęście post wyżej uświadomił mi, że prawdziwy sadistic jeszcze istnieje i ma się dobrze
Miałem już chwilę zwątpienia patrząc na kolejny temat w którym Karol S. opowiada porywający dowcip, ale na szczęście post wyżej uświadomił mi, że prawdziwy sadistic jeszcze istnieje i ma się dobrze

Tylko, że to nie jest zwierzątko tego dzieciaka. On płacze, bo zobaczył martwą mysz w pułapce klejowej.

Koniec Świata napisał/a:
Tylko, że to nie jest zwierzątko tego dzieciaka. On płacze, bo zobaczył martwą mysz w pułapce klejowej.
![]()
psujesz zabawę

Może mają jakiegoś araba w domu i im nadgryzł te mysz tzn zadusiuł
Dzisiaj musiałem uśpić moją moją kotkę takiego bólu nie czułem nigdy w życiu. Ryczałem kopałem ławki śmietniki i wszystko co było wokół mało brakowało a zdemolowałbym klinikę weterynaryjną ale mnie wyprowadzili.

Hoduję szczury. Przy śmierci/usypianiu każdej (same samiczki mam) wyłam, ale cóż... Żyje się dalej...

LoperPL napisał/a:
Dzisiaj musiałem uśpić moją moją kotkę takiego bólu nie czułem nigdy w życiu. Ryczałem kopałem ławki śmietniki i wszystko co było wokół mało brakowało a zdemolowałbym klinikę weterynaryjną ale mnie wyprowadzili.
Właśnie nigdy nie mogłem dowiedzieć się dlaczego czasami na osiedlach coś demolują. Ale już wiem.
A jak babcia umarła to pewnie za rękę trzymał mówiąc, babciu wiem że to co mi dałaś to nie wszystko i dam rade wyciągnąć wiecej.
jak mozna plakac po kocie ? to takie durne zwierze... ja bym z urzedu rozstrzeliwal

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie