ja też mam krajsis, krajsis 3
ale dobrze facet nap🤬la po polszy

ale dobrze facet nap🤬la po polszy
Ten cienki fiutek taki cwaniaczek, a pewnie jak rasowy pantoflarz zap🤬la po wszystko jak mu "baba" powie.
Gruba baba - zimą ogrzeje . latem da cień heheh. JAk ten kozak co by żone wyp🤬olił jak nie ćwiczy, jeśli naprawdę ją ma to chyba po tym programie ona mu raczej wj🤬a patelnia i wyj🤬a z chaty! Myślałem że takie karki to tylko ABS-absolutny brak szyji , ale jednak i ABM - mózgu też
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

tego po lewej to wlasnie chyba tylko przyslowiowy plastik by wzial prostak ze szok
Ej, inna sprawa jest taka, że gościu, choć prymitywny w kij, to prawdę gada. Skoro ja się katuję 3 razy w tygodniu po kilka godzin na siłowni, żeby wyglądać jak człowiek, to mam prawo oczekiwać, że moja kobieta będzie przynajmniej dbać o wagę na tyle, żeby być bardziej apetyczna dla mnie niż dla wielbicieli "szpadlem w dupsko i przy trzeciej fali wchodzisz". Bez przegięć, to nie wymaga szczególnych poświęceń, szczególnie od kobiet. Ja swoją wygoniłem na siłownię, ale bez chamstwa, delikatne sugestie tu i tam... I co ja się oszukuję, że ona nie ogarnęła tam... c🤬j, przynajmniej na siłownię chodzi i sama jest zadowolona.

Ten drugi to Michał Konowalski tu macie go z żoną i dzieciakiem , trochę racji ma choć jak zwykle przekazuje to w chamski sposób

Porada od Koksa:
Co zrobić z grubą babą?
Zap🤬lić trzeba.
Co zrobić z grubą babą?
Zap🤬lić trzeba.
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
bo grubasy najczęściej tylko narzekają i nic nie robią. A tu zap🤬lać trzeba. Dobrze mówi jeden z drugim
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

prymitywem to on może jest w Radiu Koksu, nie słuchacie jego innych audycji DR Zielonka, w których mówi merytorycznie na temat.
Z resztą on pracuje z najlepszymi zawodnikami mma i układa diety gwiazdeczką
A że radio prowadzone jest w taki sposób a niektórzy jak widać tego nie rozumieją to mówi ssie trudno
Z resztą on pracuje z najlepszymi zawodnikami mma i układa diety gwiazdeczką
A że radio prowadzone jest w taki sposób a niektórzy jak widać tego nie rozumieją to mówi ssie trudno

facet zna języki, ma swój program w necie i TV, jest zawodowym sportowcem, kręci firmę z suplami, jest znany, a mimo to nie został poj🤬ą gwiazdeczką co to wyżej sra niż dupe ma
nie wiem jaki ogrom poj🤬ego kretynizmu trzeba sobą reprezentować żeby uważać Burneike za prymitywa, pozdrawiam
nie wiem jaki ogrom poj🤬ego kretynizmu trzeba sobą reprezentować żeby uważać Burneike za prymitywa, pozdrawiam