myślałem że większych sucharów od tych Strasburgera nie ma...a tu takie zaskoczenie....
podpis użytkownika
Życie to dz🤬ka...

Wzięte z dość mocno znanego kawału o blondynce :< Choyowe
Ja p🤬lę, to niedługo wejdzie na główną...
podpis użytkownika
VT700 85'
Dwie blondynki jada w samochodzie nagle jedna pyta drugiej:
- Ty a po co przykleiłaś plater niqiutin na samochodz ?
- Żeby mniej palił.
- Ty a po co przykleiłaś plater niqiutin na samochodz ?
- Żeby mniej palił.
MassSlesher jak już kupisz samochód to aby mniej palił proponuje ci zmienić koła na tylniej ośi na większe o dwa rozmiary np z 13 na 15 cali .
Dzięki temu będziesz miał zawsze z górki .
PS i koniecznie musisz auto wyposażyć w LPG
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Wniosek tego, że czytam to gówno jest taki:
Ten, kto stawia piwo za kopiuj - wklej jest nie tyle totalnym baranem, idiotą, cepem, debilem, itd. Widząc, żenujący "kawał" zerkam na komentarze i mam przed sobą Kabaretową Noc Idiotów, widać wśród tych wielu kumatych na życie ludzi z sadistica, że całe szczęście sa tylko mniejszością debilną
Ten, kto stawia piwo za kopiuj - wklej jest nie tyle totalnym baranem, idiotą, cepem, debilem, itd. Widząc, żenujący "kawał" zerkam na komentarze i mam przed sobą Kabaretową Noc Idiotów, widać wśród tych wielu kumatych na życie ludzi z sadistica, że całe szczęście sa tylko mniejszością debilną