Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radysh 2013-08-23, 12:41
Jeśli multi to tylko CoD zwłaszcza 4. W ciul map od niezależnych twórców i konkretna rozwałka.
BF jakoś nigdy mnie nie kręcił.
MoH Warfighter leży zainstalowany na dysku od bodajże ubiegłego roku i przyznaję bez bicia,
że nawet go nie odpaliłem.
Za to łupię online w CoD4 i Unreal`a Tournament`a.

Nie wspominając, że przegryzam to wszystko najnowszą Larą, którą to grę
na tą chwilę uważam za grę wszech czasów i pokonuję już chyba 6 raz.
Zgłoś
Anders Breivik 2013-08-23, 13:40
Dla pomysłu z Fpsem w realiach 1 wojny światowej zgrzewka piwa.
btw:
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 14:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marsto 2013-08-23, 14:34
Tej ja tu widzę dużo sadoli grających w BF3 zróbmy jakąś rozp🤬uche na kaspijskiej granicy razem
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 14:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Winxia111 2013-08-23, 17:34
Jak dla mnie od zawsze Battlefield > Call of Duty
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 17:46
Zgłoś
KANIBAL22 2013-08-23, 18:03
jestem za zrobieniem strzelanki osadzonej w świecie IWŚ. Jeśli chodzi a starcie coda z bf to dla mnie wygrywa cod ale pewnie tylko dlatego że z bf miałem mało styczności.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 18:48
nie chce nic mowic ale na filmikach tworcy coda przedstawiaja osiagniecia w postepie jesli chodzi o silnik, skupiaja sie na tym co poprawili/ulepszyli i dodali nowego, natomiast bf jest zrobiony jak film na tych materialach i w rzeczewistosci bedzie sie troche mijalo z tym co tu widzimy
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 19:04
Zgłoś
Młynarz2033 2013-08-23, 20:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 13:15
Ja je*ie ludzie.. Inni preferują szybkie mecze w COD a inni "realistyczne" bitwy w BF. Aktualnie siedze w Mw1 i Mw2 jak i Bad Company 2. Mam w 4 literach że gimby się plują co jest lepsze... a te porównywania gier to czysta głupota... Anyway... To nie jest portal o grach do jasnej cholery!

btw. Civilization V miecie wszystko.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem