👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oo steve-o dalej w TV. nie wiedziałem, miło jego mordę ujrzeć.

Zajebisty program się szykuje
Steve-o prowadzącym to będzie się działo... szkoda że pewnie u nas nie emitowany... ;(

Eustachy6 napisał/a:
Za materiał własny zawsze piwko
AAAHAHAHHAHAHAHAA, czaicie, że materiał własny, że to autor jest tą czarniutką dziewczynką. HAHA, czaicie? Autor wrzucił SWÓJ filmik, rozumiecie?! Oj Eustachy, Eustachy, Ty stary kawalarzu...

@peersil Ten program będzie w Polsce (albo już jest), nie wiem czy polska edycja, czy tłumaczony z hameryki, ale gdzieś słyszałem reklamę - EskaTV, jest coś takiego, czy przekręciłem? A nazywał się będzie prawie tak samo - killerskie karaoke.

Zawsze mnie zastanawiało co oni robią tym wężom w takich programach, że nikt nie wychodzi pogryziony. Orientuje się ktoś? Dają im jakieś środki uspokajające czy tylko wybierają łagodne gatunki/osobniki i mają nadzieję, że nic się nie stanie? Stawiałbym na uspokajacze, ale w takim razie co na to obrońcy zwierząt?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie