Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w czerwonych spodenkach Hlongwa

do Kamil1986DC - myślę, że jesteś czymś sfrustrowany. Masz jakieś przykre doświadczenie, mógłbyś wymienić każdy zawód. Nawet swój. ..
Ja myślę, że jesteś debil, który łyka bajta trolla

Ty te podatki ..
podatki to kwestia umowna baranie,
owszem , każdy musi placić podatki/ choć debile myślą ze budżetowcy też płacą takowe- a to sranie w banie,
bo jak można opodatkować podatek, wszakże ich pensja jest wpłaconym podatkiem , króry za chwilę jest im wypłacony,
druga sprawa to wysokość podatków, akcyz itd.
to też kewstia umowna bo wartoś podatków ustalają rządy , tak że mogłyby naprzykład wynosić 10 procent, może 20 a obecnie płaci się niemal 40 plus ZUS, dlatego uważam że państwo / nie tylko nasze/ okrada ludzi prowadzących działalnośc,
a okrada na rzecz olbrzymich rzesz nierobów na stworznych z dupy wziętych kuriozalnych stanowiskach , które coraz częściej się widzi/ choć wiem że jest też duża ilość osób, na POTRZEBNYCH stanowiskach, sumiennie pracujących /
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie