👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r🤬ać sie chce ale sprzątać nie ma komu
ciekawe jakby sie czula gdyby biorąc ja na podłodze wbijał jej sie w dupe but ... no chyba ze lubi ;d

Co to za słodkie kolorki na scianach? Porzygac sie mozna.
Sciana powinna byc czarna.

komentujący wyżej chyba nie załapali o co chodzi
założe sie że gruba wszamała to na raz,nie przeżuwając wchłoneła to hehehe

Smoke25 napisał/a:
komentujący wyżej chyba nie załapali o co chodzi
założe sie że gruba wszamała to na raz,nie przeżuwając wchłoneła to hehehe
Załapali.
Ale jest ona tak urodziwa że moje receptory wzroku zlały ją ze ścianą.

szefooo napisał/a:
Co to za słodkie kolorki na scianach? Porzygac sie mozna.
I z grzybem.
Gruba nie mogła znieść bałaganu więc zaczeła go zjadać....tak zwane śmieciowe żarcie

nastarkill napisał/a:
ciekawe jakby sie czula gdyby biorąc ja na podłodze wbijał jej sie w dupe but ...
Nie myśl co by czuła, tylko bierz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie