👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ze slodkimi melodyjkami na koncu to male zblaznienie!
ale ogolnie zwieracze to mi puscily!
ale ogolnie zwieracze to mi puscily!

Pierdziele, zaczne skupować wszystkie lepsze dyskietki i swojemu siostrzeńcowi zafunduje moc niezlikich wrazeń na pegasusie. Przy okazji sam sobie pociupie. Na emulatorze nie ma tej frajdy bo jest opcaj zapisu.
Czas cofnąć się w rozwoju
Czas cofnąć się w rozwoju

Tak dla przypomnienia i dla osób co nie grały (ja miałem przyjemność grać w to na Pegazusie):
gamersenterprise.com/play.php?act=play&id=444&name=Contra
gamersenterprise.com/play.php?act=play&id=444&name=Contra
@Lesnik22, wracaj do lasu lepiej jak nie umiesz uszanować innych, jak swój, gatunków muzyki..

KHAKER napisał/a:
Pierdziele, zaczne skupować wszystkie lepsze dyskietki i swojemu siostrzeńcowi zafunduje moc niezlikich wrazeń na pegasusie. Przy okazji sam sobie pociupie. Na emulatorze nie ma tej frajdy bo jest opcaj zapisu.
Czas cofnąć się w rozwoju![]()
Przez przez przypadek postawiłem piwo. Sorry.
Leśnik22 napisał/a:
Czy metale muszą wszystko zbezcześcić?
Poddaj się eutanazji ale przed tym przeproś.
Poza tym fajna wstawka. Brzmi jak klasyczny heavy metal lat 80'. Z resztą za Contrę zawsze piwko postawię.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie