Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:43
zdun 2020-01-26, 6:36 7
Co za głupek wymyślił chiński język.
Zgłoś
Darkwaterfall 2020-01-26, 6:42 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Reyser 2020-01-26, 7:36 41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerwikaptur 2020-01-26, 7:49 6
Dżuma tez przyszła z Azji
Kto wie czy ten wirus to nie jakaś broń biologiczna właśnie testowana .
Dziś już nic nie zdziwi .
A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Może to i dobrze wrócimy do punktu wyjścia .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 7:54 1
zerwikaptur napisał/a:

A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem

Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.
Zgłoś
zerwikaptur 2020-01-26, 7:58 3
wujekslepy napisał/a:

Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.

Tak tylko to pojedyncze przypadki i są opanowane mi chodzi o masowe zachorowania tak jak to było np z ebola czy innymi wirusami
Poczekajmy kilka dni a wymknie się na dobre i będzie gorąco .
Jutro lecę do Szkocji i dostałem info od wizzair ze będziemy badani wszyscy po przylocie na lotnisku w Glasgow Intenational airport zaraz po przylocie w specjalnej strefie przygotowanej na płycie lotniska
Każą się nie martwić itd
Będzie się działo będzie impreza już widzę te przerażone pyski brytoli haha
Zgłoś
saves 2020-01-26, 8:29 8
Szpadlem w łeb i do dołu z wapnem. Niedługo do tego dojdzie.
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-01-26, 8:46 1
zerwikaptur napisał/a:

Pod spiskim hradem

Też myślę że tylko oni mogą to ograniczyc,bo jak do nas dojdzie to zaraz będą przepychanki,czyja,wina,kto ma się zając,że wina tych ,albo tamtych.
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 8:56 74
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 9:03 19
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-26, 9:05 1
Czysta w swej postaci propaganda. Tak było z ptasią grypą, SARS itd itp. Trzeba patrzeć na rozwój wypadków, a mam nadzieję na zmniejszenie populacji tych zjadaczy ryżu.
Zgłoś
bloodwar 2020-01-26, 9:39 18
Na tego wirusa zachorowało do tej pory 6 tysięcy ludzi w Chinach i zmarło 46, w większości starszych albo dzieci małych czyli śmiertelność taka sama jak przy grypie, starszego człowieka to może zabić mocniejsze kichnięcie a gorączka 40 stopni to już praktycznie bilet na spotkanie z Niestrudzoną Pocieszycielką. To nie ebola że, zabija od 60 do 98% populacji zarażonej więc panika jest mocno nie na miejscu. Wirus był odkryty już kilka lat temu ale każdy miał w dupie bo przenoszą go nietoperze a mało kto ma kontakt z nietoperzami... poza jednym narodem który traktuje danie z gacków jako przysmak Ale "coronawirus" fajnie brzmi w mediach więc ktoś uznał, że zajebiście byłoby to nagłośnić
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 9:56 2
trzeba się wstrzymać z paczkami z aliexpress na jakiś czas
Zgłoś
ProVVe 2020-01-26, 10:05 2
bloodwar napisał/a:

Na tego wirusa zachorowało do tej pory 6 tysięcy ludzi w Chinach i zmarło 46, w większości starszych albo dzieci małych czyli śmiertelność taka sama jak przy grypie, starszego człowieka to może zabić mocniejsze kichnięcie a gorączka 40 stopni to już praktycznie bilet na spotkanie z Niestrudzoną Pocieszycielką. To nie ebola że, zabija od 60 do 98% populacji zarażonej więc panika jest mocno nie na miejscu. Wirus był odkryty już kilka lat temu ale każdy miał w dupie bo przenoszą go nietoperze a mało kto ma kontakt z nietoperzami... poza jednym narodem który traktuje danie z gacków jako przysmak Ale "coronawirus" fajnie brzmi w mediach więc ktoś uznał, że zajebiście byłoby to nagłośnić

Dokładnie... Mówił i sami że SARS było duzo bardziej niebezpieczne i co i gowno. Troche postraszyli i banda nieuków obsrała juz zbroje... O tym że 41 zmarło a ponad 60 wypuścili ze szpitala ju z nie piszą za dużo hahaha. Mnie przeraża jak łatwo ludzi media mogą przestraszyć i rozgrywają nimi jak pionkami. Pelikanów jak "mrówków"

Aaaaa skoro już ich odcieli... Korporacja PARASOL i niech ju z testują tam wirus T
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem