Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto wie czy ten wirus to nie jakaś broń biologiczna właśnie testowana .
Dziś już nic nie zdziwi .
A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Może to i dobrze wrócimy do punktu wyjścia .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem

Dżuma tez przyszła z Azji
A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem
Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.
Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.
Tak tylko to pojedyncze przypadki i są opanowane mi chodzi o masowe zachorowania tak jak to było np z ebola czy innymi wirusami
Poczekajmy kilka dni a wymknie się na dobre i będzie gorąco .
Jutro lecę do Szkocji i dostałem info od wizzair ze będziemy badani wszyscy po przylocie na lotnisku w Glasgow Intenational airport zaraz po przylocie w specjalnej strefie przygotowanej na płycie lotniska
Każą się nie martwić itd
Będzie się działo będzie impreza już widzę te przerażone pyski brytoli haha
Dżuma tez przyszła z Azji
Pod spiskim hradem
Też myślę że tylko oni mogą to ograniczyc,bo jak do nas dojdzie to zaraz będą przepychanki,czyja,wina,kto ma się zając,że wina tych ,albo tamtych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Na tego wirusa zachorowało do tej pory 6 tysięcy ludzi w Chinach i zmarło 46, w większości starszych albo dzieci małych czyli śmiertelność taka sama jak przy grypie, starszego człowieka to może zabić mocniejsze kichnięcie a gorączka 40 stopni to już praktycznie bilet na spotkanie z Niestrudzoną Pocieszycielką. To nie ebola że, zabija od 60 do 98% populacji zarażonej więc panika jest mocno nie na miejscu. Wirus był odkryty już kilka lat temu ale każdy miał w dupie bo przenoszą go nietoperze a mało kto ma kontakt z nietoperzami... poza jednym narodem który traktuje danie z gacków jako przysmak Ale "coronawirus" fajnie brzmi w mediach więc ktoś uznał, że zajebiście byłoby to nagłośnić
Dokładnie... Mówił i sami że SARS było duzo bardziej niebezpieczne i co

Aaaaa skoro już ich odcieli... Korporacja PARASOL i niech ju z testują tam wirus T

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie