Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Corpse Party: Tortured Souls
mlecz1323 • 2013-12-12, 20:11
Jakiś czas temu widziałem na sadolku wzmianke o anime: "Elfen Lied", niektórym użytkownikom się to spodobało. Chciałem przedstawić anime które posiada podobny klimat: flaczki, dekapitacje i oczywiście tortury! Proszę administracje tylko o danie czasu temu tematowi i nie wrzucanie automatycznie do działu "sucharów", ponieważ jest to animacja godna polecenia dla koneserów japońskiej kreski.

To jest tylko trailer( podkreślam że anime zostało narysowane w roku 2013 i posiada bardzo ładną animacje), anime liczy 4 odcinki(w każdym jego odcinku natrafia się na przesyconą ilość tematyki gore)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Momochi 2013-12-13, 9:07 4
Ja tam wolę Happy Tree Friends
Zgłoś
ooip 2013-12-13, 9:39
troche jak Splatterhouse
Zgłoś
Shi 2013-12-13, 11:06
Oglądałam. Niezbyt dobra produkcja. Chociaż pierwszy raz widzę, żeby anime było takim 'czystym horrorem' (mało jest takich, gdzie sceny gore są tak dokładnie przestawione) to fabularnie cieniutko. Postacie szablonowe, opening tworzy fajną atmosferę, której w samym anime brakuje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 1:39 1
Obczajcie Psycho Pass
Zgłoś
Adaskowaty 2013-12-15, 1:46 2
hellsing KOZAK, dla poprawy nastroju ogladam Fullmetal Alchemist. Nie bede tutaj gadal o klasyku DB bo sie poplacze od nadmiaru wspomnien bajki na RTL'u,modemu dial-up, tetrisie, Commodore i windowsie 3.11 na dyskietkach ktore mam do dzisiaj:) Pozdro dla Starych dobrych wyjadaczy a nie dzisiejszej gejozy w rurkach co nie wie co to wojsko i tylko by sie pedalila przy biberze!!!
Zgłoś
EvilDog 2013-12-15, 2:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 2:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ShadowMasta 2013-12-15, 3:18
@crossdressphyxia... zamieszczono komentarz ktory ma najwiecej piw a jak sie przyjzec to najwiecej komentarzy jest odnosnie anime i mangi , ktora jest najlepsza wsrod rysunkow. Wiec ja sie pytam ilu uzytkownikow sadistica tak naprawde lubi tego typu rzeczy? Ktorzy tak naprawde ida tak jak wszyscy ale nie jak wiekszosc?
Zgłoś
swipe 2013-12-15, 4:57 4
polecam anime: attack on titan, jest z tego roku i jest godnym następca naruto, full metal alchemist, bleach itp.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 8:00
Zgłoś
Bałnsujdziwko 2013-12-15, 9:30
Jeśli chodzi o tą bajkę to wyszła też gra na PSP pod tym samym tytułem jakieś parę lat temu.
Zgłoś
Sledziu_w 2013-12-15, 10:17
Animacja jest na podstawie gry na PSP. Jak to na ogół w takich sytuacjach bywa, gra jest dużo lepsza od animacji.
Polecam zagrać w grę. Świetny dubbing. Japończycy jak zwykle pokazali, że są mistrzami też sztuki.
Zgłoś
kYloB 2013-12-15, 10:32

youtube.com/watch?v=dacNM_TfCCs
Zgłoś
NarevKenoki 2013-12-15, 10:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 15:58
chinskie bajki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem