Jakiś czas temu widziałem na sadolku wzmianke o anime: "Elfen Lied", niektórym użytkownikom się to spodobało. Chciałem przedstawić anime które posiada podobny klimat: flaczki, dekapitacje i oczywiście tortury!

Proszę administracje tylko o danie czasu temu tematowi i nie wrzucanie automatycznie do działu "sucharów", ponieważ jest to animacja godna polecenia dla koneserów japońskiej kreski.
To jest tylko trailer( podkreślam że anime zostało narysowane w roku 2013 i posiada bardzo ładną animacje), anime liczy 4 odcinki(w każdym jego odcinku natrafia się na przesyconą ilość tematyki gore)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam wolę Happy Tree Friends
Oglądałam. Niezbyt dobra produkcja. Chociaż pierwszy raz widzę, żeby anime było takim 'czystym horrorem' (mało jest takich, gdzie sceny gore są tak dokładnie przestawione) to fabularnie cieniutko. Postacie szablonowe, opening tworzy fajną atmosferę, której w samym anime brakuje.
konto usunięte
2013-12-15, 1:39
Obczajcie Psycho Pass
hellsing KOZAK, dla poprawy nastroju ogladam Fullmetal Alchemist. Nie bede tutaj gadal o klasyku DB bo sie poplacze od nadmiaru wspomnien bajki na RTL'u,modemu dial-up, tetrisie, Commodore i windowsie 3.11 na dyskietkach ktore mam do dzisiaj:) Pozdro dla Starych dobrych wyjadaczy a nie dzisiejszej gejozy w rurkach co nie wie co to wojsko i tylko by sie pedalila przy biberze!!!
konto usunięte
2013-12-15, 2:53
@crossdressphyxia... zamieszczono komentarz ktory ma najwiecej piw a jak sie przyjzec to najwiecej komentarzy jest odnosnie anime i mangi , ktora jest najlepsza wsrod rysunkow. Wiec ja sie pytam ilu uzytkownikow sadistica tak naprawde lubi tego typu rzeczy? Ktorzy tak naprawde ida tak jak wszyscy ale nie jak wiekszosc?
polecam anime: attack on titan, jest z tego roku i jest godnym następca naruto, full metal alchemist, bleach itp.
konto usunięte
2013-12-15, 8:00
Jeśli chodzi o tą bajkę to wyszła też gra na PSP pod tym samym tytułem jakieś parę lat temu.
Animacja jest na podstawie gry na PSP. Jak to na ogół w takich sytuacjach bywa, gra jest dużo lepsza od animacji.
Polecam zagrać w grę. Świetny dubbing. Japończycy jak zwykle pokazali, że są mistrzami też sztuki.
konto usunięte
2013-12-15, 15:58
chinskie bajki