Jakiś czas temu widziałem na sadolku wzmianke o anime: "Elfen Lied", niektórym użytkownikom się to spodobało. Chciałem przedstawić anime które posiada podobny klimat: flaczki, dekapitacje i oczywiście tortury!

Proszę administracje tylko o danie czasu temu tematowi i nie wrzucanie automatycznie do działu "sucharów", ponieważ jest to animacja godna polecenia dla koneserów japońskiej kreski.
To jest tylko trailer( podkreślam że anime zostało narysowane w roku 2013 i posiada bardzo ładną animacje), anime liczy 4 odcinki(w każdym jego odcinku natrafia się na przesyconą ilość tematyki gore)
G................7
2013-12-12, 20:17
corpse srorpse... HELLSING k🤬a!
Miałem płakać, że animacje 3d jak zwykle ssają pałę, ale reszta trailera cudownie wynagradza. PIWO!
@up animacje 3d jak zwykle ssają pałę? co Ty na necie jedynie teletubisie oglądasz czy jaki c🤬j?
MCL
2013-12-12, 21:03
Elfen Lied to także historia i ładna otoczka fabularna a to to tylko bezmyślna sieczka... idź mi z tą hińską bają gdzieś, gdzie kogokolwiek to obchodzi
mlecz1323 napisał/a:
dla koneserów japońskiej kreski.
すごいコークスのライン
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
zaraz będą komentarze że jaranie się anime to pedalstwo
R................w
2013-12-12, 21:53
Elfen lied mialo ogromny potencjal fabularny, wedlug mnie zupelnie niewykorzystany. Zbyt duzo bylo wlasnie flakow a zbyt malo fabuly.
Nie wierzę, że nie było.
Cóż, będę pierwszy...
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
b................a
2013-12-12, 22:00
@up
Kurrrrrr wyprzedziłeś mnie.
D................o
2013-12-13, 0:23
Przypomina mi się Higurashi...
Higurashi no naku koro ni
Z................a
2013-12-13, 1:16
@crossdressphyxia Nie było, bo można za to wyłapać warna
6................6
2013-12-13, 1:24
Byłem kiedyś związany z typiarą, która wmusiła we mnie Elfen Lieda (ale przynajmniej srogo por🤬ałem) i stwierdzam, że ciota i pedalstwo. To są bajki dla kobiet i dzieci i żadne flaki i krew tego nie zmienią.
Miałem okazję przelecieć się po świecie tych c🤬jowych bajek, coś koło 100 tytułów - głównie tych popularnych jak full metal alchemist, bleach, naruto, akira itp.
Uznaję tylko Cowboy Bebop, Hellsinga (pół na pół), Samurai Champloo (bo zajebiście śmieszne) i Stein's Gate (śmieszne).
Jak ktoś ma nerwy to może mi polecić coś podobnego do powyższych.
Każdy kto wszędzie widzi pedalstwo sam jest najprawdopodobniej pederastą.