kierowca nie ogarnął mocy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00
640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej
U nich cała umiejętność prowadzenia auta składa się z trzymania kierownicy w miarę prosto wrzucenia "D" i dodawania gazu
RWD, dodał gazu, auto się do końca nie wyprostowało, przekręcił kierownice w drugą stronę i dupa...
Ryuk
"640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej"
Chyba musiałbyś uzupełnić wiadomości...jeśli ta Corvetta na filmiku była stockowa, i z tego co widzę nie była to wersja Z06, tylko podstawowa C5-tka to siedzi w niej silnik 5.7 LS1 V8 o mocy 345hp a potem w 2001 moc zostałą podniesiona do 350hp, wersja Z06 miała silnik 5.7 LS6 V8 o mocy 405hp
Co do wagi podstawy to zgodzę się wynosiła około 1500kg
Pozdro
"640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej"
Chyba musiałbyś uzupełnić wiadomości...jeśli ta Corvetta na filmiku była stockowa, i z tego co widzę nie była to wersja Z06, tylko podstawowa C5-tka to siedzi w niej silnik 5.7 LS1 V8 o mocy 345hp a potem w 2001 moc zostałą podniesiona do 350hp, wersja Z06 miała silnik 5.7 LS6 V8 o mocy 405hp
Co do wagi podstawy to zgodzę się wynosiła około 1500kg
Pozdro
Tak to jest, jak się naoglądają TopGear i pierwsza rzecz jaką robią, to wyłączenie kontroli trakcji. Gdyby pierwszy lepszy kierowca potrafił ogarnąć tyle koni przenoszonych na tylną oś, to taki wynalazek by nie istniał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie