👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gosc ma na polce puchary za zajecie pierwszego miejsca, na zachete
7 razy ...
7 razy ...
Cytat:
Riposta godna 14 latka! Gratuluję... Niektórzy naprawde zazdroszczą, że ktoś zarabia na swojej pasji.
A ty biedaku idź zrobić nadgodziny.
Riposta godna 10 latka! Gratuluję... Niektórzy naprawdę potrafią być żałośni..
Idź na inny portal, bo widzę, że jesteś bardzo wrażliwy..

mariuszek456 napisał/a:
Riposta godna 14 latka! Gratuluję... Niektórzy naprawde zazdroszczą, że ktoś zarabia na swojej pasji.
A ty biedaku idź zrobić nadgodziny.
on nagrywa byle gówno, te najpopularniejsze gry po to by zarobić na takich idiotach jak ty, nie zrozumiesz tego jesteś za młody
Widzę, że żal wam dupę ściska, że niektórzy nie wstydzą sie pokazać mordy przed kamerą i zarabiają na tym co lubią. Czyste polaczki. Rydzyka sie czepiajcie, że na radiu zarabia.

@up jego poczucie humoru jest żenujące no ale dla gimbusów to jest śmieszne hohoh.

On nie zarabia na swojej pasji tylko na gimbach, które klikają łapki w górę i oglądają jego marne wypociny
Na pewno jest 100x śmieszniejszy od tych waszych Penerków i BongManków.

suchy945 napisał/a:
Na pewno jest 100x śmieszniejszy od tych waszych Penerków i BongManków.
Twój nick mówi sam za siebie, jakie masz poczucie humoru

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie