Prawdziwa znawczyni rapu, opowiada swoją historię słuchania Paktofoniki. Dość ciekawa opowieść. DAJ KAMIENIA!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
""ale niewiem Czy DONGURALESKO to Rap""
tej pani już podziękujemy....
tej pani już podziękujemy....
Macary ciekawy jestem czy w twarz bys mu to powiedzal jak ci sie nie podoba to na ch*j komentujesz ??
jeden osiem L - muzyka mojego dziecinstwa... Żenada naprawde dlaczego ktoś taki komentuje co jest rapem a co nie jest?
Naprawde ludzie proponuję sprawdzić takich raperów jak Smarki Smark, Eis, Reno, Jimson, TenTypMes, HuczuHucz i skonczyc pier*olic. Wiekszosc tego co zajebiste w polskim rapie to produkcje podziemne. A szacunek do artystow PFK mozna stracic chociazby po teledysku Fokus/Doda - Fuck It...
Naprawde ludzie proponuję sprawdzić takich raperów jak Smarki Smark, Eis, Reno, Jimson, TenTypMes, HuczuHucz i skonczyc pier*olic. Wiekszosc tego co zajebiste w polskim rapie to produkcje podziemne. A szacunek do artystow PFK mozna stracic chociazby po teledysku Fokus/Doda - Fuck It...
Widać że słucha paktofoniki od dziecka a jej ojcem jest Peja
:hommer:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie