James McVinnie, projektant filmów zatrudniony w BioWare, uwielbia Team Fortress 2. Filmik "Practical Problems" miał zamiar zrobić od dawna, ale dopiero kiedy oficjalnie wypuszczono Source FilmMaker rzeczywiście wziął się do roboty. Zajęło mu to 130 godzin, ale efekt - jak na pracę tylko jednego człowieka! - jest niesamowity.
źródło:
cdaction.pl/news-27854/practical-problems-czyli-source-filmmaker-profe...
Konto usunięte
2012-07-26, 15:40
jak ja k🤬a nienawidze tej gry
Jak to k🤬a można uwielbiać ?
Samo patrzenie na ten filmik mnie męczy, nie wiem jak można w to grać.
Jak to BioWare, od strony technicznej - super, od strony merytorycznej - kupa...
Konto usunięte
2012-07-26, 15:55
Czepiacie się . Zajebista animacja , gra też ujdzie (jakoś).
Mc6
2012-07-26, 16:20
Uwielbiam dopracowane filmiki z tf2, a ten jest zrobiony świetnie.
Konto usunięte
2012-07-26, 16:33
jedni grają w lola a drudzy wolą nak🤬iać na boxie w tf2 na live. po to gry są różne żebyś grał w takie jakie lubisz, a nie narzekał na te których nie lubisz
Ta gra ma tak pop🤬lony klimat, że można w nią nak🤬iać bez przerwy
Konto usunięte
2012-07-26, 17:09
Jak ciągle się ginie, noobki, to nie ma co się dziwić

wbrew pozorom i lekkiej oprawy graficznej trzeba tam bardziej kombinować i ogarniać niż w jakimś tam battlefieldzie czy call of duty, gdzie idzie się postrzelać i zginąć. A i satysfakcja jest większa. Tutaj można chociaż zginąć z klasą
Konto usunięte
2012-07-26, 17:11
ogólnie gry robione pod spoconych nastolatków są gówniane; call of duty, mass efekty jakieś inne gówna typu meincraft
Cwieku napisał/a:
Jak to k🤬a można uwielbiać ?
chociażby dlatego że jest lepsza od innych?
Niekoniecznie jestem fanem TF'a, ale lubię od czasu do czasu pograć i muszę przyznać, że pomysł i wykonanie świetne!
Konto usunięte
2012-07-26, 18:37
nawet nie znam tej gry ale wyobrażam sobie to fpp, jak na animacje, jednek tylko człowieka to nie mam, k🤬a, pytań!
jak na jednego człowieka*
Konto usunięte
2012-07-26, 19:36
Ironia tej gry polega na tym że chcieli zrobić alternatywę dla CoDów itp. żeby młodsi mogli grać w mniej brutalne gry, a wyszło że dzieci grają w CoDy i Battlefieldy a dorośli w w TF 2