Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
panta_rhei 2019-01-19, 18:03 8
Wymiękłem, to dla mnie zbyt mocne...
Zgłoś
DRIZZLERE17 2019-01-19, 19:37
00:35 pieseł wegetarianiec ?
Zgłoś
T................3 2019-01-19, 19:40 3
Wow... Zwierzątka to jest coś, czego mi potrzeba na sadisticu. Każdy kto daje piwa takim tematom, powinien jak najszybciej, ze wstydu, usunąć konto.
Zgłoś
a................h 2019-01-19, 19:40 5
@up dlatego masz pchlarza w avatarze?
Zgłoś
djted 2019-01-19, 20:45 2
Szopy przynajmniej maski ubrały
Zgłoś
S................n 2019-01-19, 23:12 1
TB303 napisał/a:

Wow... Zwierzątka to jest coś, czego mi potrzeba na sadisticu. Każdy kto daje piwa takim tematom, powinien jak najszybciej, ze wstydu, usunąć konto.

To po c🤬j tu wszedłeś?
Zgłoś
T................3 2019-01-19, 23:15 4
Sundown napisał/a:

To po c🤬j tu wszedłeś?

Żeby napisać komentarz
Zgłoś
micula 2019-01-20, 0:03
TB303 napisał/a:

p🤬lisz głupoty... wow
Zgłoś
T................3 2019-01-20, 0:42
micula napisał/a:

p🤬lisz głupoty... wow

Nie. Mam rację.
Zgłoś
Fialek 2019-01-20, 14:53
Ja to w ogole nie ogarniam XD
Dobra pies, kot, zajebiscie miej go sobie i sie nim zajmuj.
Ale jak widze filmik, jak siedzi pancia, na nia sie wp🤬la piesek/kotek/chomik/tesciowa i zaczyna wp🤬lac jej kanapke/paczka/ciasteczko/czipsy to mnie c🤬j strzela jak to glupie cipsko siedzi i sie idiotycznie smieje :V
No c🤬j mnie strzela. Nie uwazam, zeby nap🤬lanie zwierzat ot tak bylo czyms zajebistym, wrecz to potemiam, ale wk🤬ia mnie brak jakiegokolwiek wychowania i zycia w minimalnej hierarchii.
Zgłoś