Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Miles87 2012-05-26, 13:26
@Gossow
weź mnie chłopczyku nie wyzywaj od jakiś tru. W wieku 13 lat słuchałem the doors, później Loreeny McKennitt a następnie dead can dance. Slayerem się nie podniecaj tylko posłuchaj. Dla osoby która się nie masturbuje na widok toma araya wszystko tam brzmi tak samo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 13:26 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 13:33
@Miles87
Moja wypowiedź tyczyła pierwszego postu MMAchu, nie wiem co tam było do interpretacji i jakich wniosków nie wyciągnęłam. Chyba z Twoim rozumowaniem jest coś nie tak. No ale cóż, dzień bez spinki dzień stracony...
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-26, 13:33
Tylko nie rozumiem czemu metale się spinają do rapu skoro nigdzie w tym temacie nie ma o nim mowy ? Jakieś kompleksy próbujecie naprawić czy wyleczyć za pomocą Internetu ?
Zgłoś
hell.no 2012-05-26, 13:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 13:42
Zgłoś
666s 2012-05-26, 13:45 1
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 13:56 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 14:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 15:00 2
zajebista koszulka. i nosiłbym ją. Druga płyta CD jaka miałem w domu, a byłem jeszcze wtedy mega dzieciakiem, to była Metallica. To od niej się wszystko zaczęło. Mimo, że nie słucham jej już teraz tak często jak wcześniej to mój szacunek mają dożywotnio, a i nawet na koncerty jeżdżę jak grają w kraju.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 15:00
Zgłoś
Hesbollah 2012-05-26, 15:12
Kochani, według mnie klasyfikacja gatunków muzyki i określanie się w stylu "słucham tylko thrash metalu! tylko reggae, bless! techno dla thechnoz🤬bów!!" jest idiotyczne niczym dawanie na tacę. Muzyka w założeniu jest medium do wyrażania siebie, choć oczywiście od jakiegoś czasu się to zmieniło i domyslacie się o co chodzi. W każdym, jakkolwiek bądź razie, uważam tak samo jak MMAchu; osobiście nie istnieją dla mnie GATUNKI muzyki. Muzyka dzieli się na taką, która się Ci podoba, lub też nie. Słucham metalu, rapu, trance'u, popu, wszystkiego! Byleby tylko miało melodię...

P.S. Rzeczownik Metallica odmienia się "Metalliki". Odmiana w polskim języku zmienia obce nazwy na polskobrzmiące...
Zgłoś
BongMan 2012-05-26, 15:29 1
MMAchu napisał/a:

Metallipy

Kiedy ty srałeś pod siebie, to Metallica już grała...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 15:43
Oldschool w Metalu, to biały kolor, a nie czarny w którym chodzą "metale" od stosunkowo niedawna. Polecam poczytać o wykształcaniu się tego gatunku na przełomie ostatnich 40 lat.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 16:19 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem