Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
@Gossow
weź mnie chłopczyku nie wyzywaj od jakiś tru. W wieku 13 lat słuchałem the doors, później Loreeny McKennitt a następnie dead can dance. Slayerem się nie podniecaj tylko posłuchaj. Dla osoby która się nie masturbuje na widok toma araya wszystko tam brzmi tak samo.
konto usunięte
2012-05-26, 13:26
konto usunięte
2012-05-26, 13:33
@Miles87
Moja wypowiedź tyczyła pierwszego postu MMAchu, nie wiem co tam było do interpretacji i jakich wniosków nie wyciągnęłam. Chyba z Twoim rozumowaniem jest coś nie tak. No ale cóż, dzień bez spinki dzień stracony...
Tylko nie rozumiem czemu metale się spinają do rapu skoro nigdzie w tym temacie nie ma o nim mowy ? Jakieś kompleksy próbujecie naprawić czy wyleczyć za pomocą Internetu ?
666s
2012-05-26, 13:45
konto usunięte
2012-05-26, 14:57
konto usunięte
2012-05-26, 15:00
zajebista koszulka. i nosiłbym ją. Druga płyta CD jaka miałem w domu, a byłem jeszcze wtedy mega dzieciakiem, to była Metallica. To od niej się wszystko zaczęło. Mimo, że nie słucham jej już teraz tak często jak wcześniej to mój szacunek mają dożywotnio, a i nawet na koncerty jeżdżę jak grają w kraju.
konto usunięte
2012-05-26, 15:00
Kochani, według mnie klasyfikacja gatunków muzyki i określanie się w stylu "słucham tylko thrash metalu! tylko reggae, bless! techno dla thechnoz🤬bów!!" jest idiotyczne niczym dawanie na tacę. Muzyka w założeniu jest medium do wyrażania siebie, choć oczywiście od jakiegoś czasu się to zmieniło i domyslacie się o co chodzi. W każdym, jakkolwiek bądź razie, uważam tak samo jak MMAchu; osobiście nie istnieją dla mnie GATUNKI muzyki. Muzyka dzieli się na taką, która się Ci podoba, lub też nie. Słucham metalu, rapu, trance'u, popu, wszystkiego! Byleby tylko miało melodię...
P.S. Rzeczownik Metallica odmienia się "Metalliki". Odmiana w polskim języku zmienia obce nazwy na polskobrzmiące...
MMAchu napisał/a:
Metallipy
Kiedy ty srałeś pod siebie, to Metallica już grała...
konto usunięte
2012-05-26, 15:43
Oldschool w Metalu, to biały kolor, a nie czarny w którym chodzą "metale" od stosunkowo niedawna. Polecam poczytać o wykształcaniu się tego gatunku na przełomie ostatnich 40 lat.
konto usunięte
2012-05-26, 16:19