Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
konto usunięte 2012-05-26, 16:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Machol 2012-05-26, 16:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 16:26
Azzazel napisał/a:

Heh, fani metalu układają się w taką zabawną piramidkę "tró". Na każdym poziomie gardzą tymi którzy słuchają "bardziej lajtowego i mainstreamowego" metalu, a jednocześnie są pogardzani przez tych którzy słuchają jeszcze bardziej ciężkiego i jeszcze bardziej niemainstreamowego metalu niż oni. I ta piramida sięga wzwyż aż do garażowych zespołów które słuchają tylko siebie nawzajem.

Fajny komentarz, choć brakuje mi jakiegoś przymiotnika przed fani. Np "prawdziwi", "najlepsi", "jedyni". Sam uważam się za fana metalu, słucham głównie speed metalu i thrashu a inne podgatunku mi nie przeszkadzają...
Zgłoś
fifus92 2012-05-26, 16:27
Ja słucham mamy, ale do hip hopu tez nic nie mam
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 16:48 2
Zgłoś
Winterstorm 2012-05-26, 17:38
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 18:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 21:47 2
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 23:05
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 23:28 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 23:39 1
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 23:40 1
Fullmoon napisał/a:

i kto to mówi? widać, że znowu nie zrozumiałeś tego co napisałem śmierć frajerom takim jak ty pedale

"gimbus" - o, widzę że jakimś gimnazjalnym slangiem piszesz

dziecięce to jest twoje myślenie kurewko, gdyż podobnie jak suchy945 nie zrozumiałeś tego co napisałem, a kolejny raz nie będę wszystkiego palcem pokazywał żeby jakieś nie-inteligent próbował cokolwiek zrozumieć. "pedalika" - poćwicz cytowanie idioto, bo ci to nie wychodzi podobnie jak rozumowanie. A poza tym nic nie napisałem co jest lepsze, a co gorsze. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem w końcu tępaki

Fullmoon, proszę, usuń to konto, wyjrzyj na dwór. Siedzisz i hejtujesz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 23:42
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 23:44
Do kolegi od "szufladkowania" - z całym szacunkiem ale niektórzy ludzie trochę intensywniej utożsamiają się z niektórymi gatunkami muzyki, często wcale nie z jakiś błahych pobudek. W końcu muzyka jakiej słuchamy jest często jakimś rodzajem odbicia naszych charakterów czy gustów, i nierzadko stanowi część naszego życia. Można by się nad tym długo rozwodzić, ale to muzyczne "nieszufladkowanie" dotyczy raczej osób dla których muzyka nie jest ważnym elementem życia. Ale żeby nie było - przesadne i ostentacyjne afiszowanie przywiązania do jakiegoś zespołu/gatunku muzyki nie wskazuje na ich platońską miłość do w/w, a raczej świadczy o niedojrzałości emocjonalnej lub chęci zwrócenia na siebie uwagę. Chociaż to też nie jest reguła i mogę się mylić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 23:56 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem