Niektóre scenki już tu były, ale całość niezła.
PS Mój pierwszy temat więc liczę, że rozjedziecie mnie jak kamaz szczeniaka. Tylko czekajcie wezmę popcorn.
mikEWrona napisał/a:
"Coś dla odmiany" ?! Co k🤬a ?! jakies odmiany ?! co 2 minuty tu ląduja jakies filmiki z tymi imbecylami
Ja p🤬le, czy za kazdym razem a kazdym filmie musi sie ktos o coś przyjebac? Ja rozumiem ze to sadistic ale k🤬a, to nie hejtland.
Dobra dynamiczna kompilacja, sporo nie widziałem. Jednak nazwa tematu nie zaprasza zbytnio ;p
02:44 co zapoj🤬y sport
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Co to za muza od początku ?
podpis użytkownika
Raul;-)
Konto usunięte
2012-07-17, 8:42
5:27 ja bym zawrócił i przeprosił laskę i jakby była konkretna to może bym się umówił
Konto usunięte
2012-07-17, 8:45
@up na końcu masz podane tytuły.
Każdy głupi zbierze widownie jak w tytule są "cycki, krew, wypadek, cycki, rosja"

Nie poszedłem na łatwiznę
Konto usunięte
2012-07-17, 9:50
Wyjątkowo dobra kompilacja, ogromne PIWO!
Ma ktoś może link do filmiku z palącym się ogródkiem z 3:58?
Konto usunięte
2012-07-17, 11:41
martwe kebaby sa lepsze niz uciekajace ;p
Konto usunięte
2012-07-17, 14:07
Jaki tytuł nutki ?
Bethel Church - You are good
The Script - Fall for anything
Konto usunięte
2012-07-17, 17:29
2:58 "Spoko, spoko jestem azjatą".
Konto usunięte
2012-07-17, 19:16
brakuje mi tu rodaka burzącego mur oplem corsą
jak dla mnie zajebiste!!! nie tylko wypadki samochodowe, mozna tu zobaczyc wszystko dotego elegancka muza, odemnie PIWO!
Też mieliście odruch uniku, przy oderwaniu maski z samochodu obok?
Konto usunięte
2012-07-19, 10:16
jakie te baby są pop🤬lone, pcha się z wózkiem co jakby nie spojrzeć wózek jest przedłużeniem ręki i to zajebistym i jakoś kuraw nie przyszło jej do głowy że jakiś ambitny kierowca może po prostu skosić jej dzieciaka? tymbardziej że k🤬a pcha się między duże ciężarówki które ją skutecznie zasłaniają raz a dwa że nie ma pasów..... i jeszcze k🤬a te klepnięcie... chciałbym wieżyć że zrobiła to na znak rozpoznawczy swojej głupoty