Niektóre scenki już tu były, ale całość niezła.
PS Mój pierwszy temat więc liczę, że rozjedziecie mnie jak kamaz szczeniaka. Tylko czekajcie wezmę popcorn.
Konto usunięte
2012-07-16, 22:52
K🤬a połowy nie widziałem...piwo
Uchy ty c🤬ju
Niektóre momenty dobre
BTW, smacznego ;>
Moje uszy... krwawią...
podpis użytkownika
Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
przy 1;16 aż "OO K🤬*" powiedziałem;D
Konto usunięte
2012-07-17, 0:46
O dziwo podkład naprawdę dobry i może się podobać. Piwko leci.
Jak na pierwszy temat to i tak lepiej niż B.
Masz szczęście Uchy (i ja też), że wciąż na tym portalu są ludzie którym chce się pisać pozytywne komenty, bo leci piwko ode mnie, a i ja się ubawiłem po pachy tylko dlatego, że ludzie powyżej namówili do oglądania Twojej wstawki.
"Coś dla odmiany" ?! Co k🤬a ?! jakies odmiany ?! co 2 minuty tu ląduja jakies filmiki z tymi imbecylami
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Konto usunięte
2012-07-17, 1:16
Niektórzy mają naprawdę fuksa @_@
Konto usunięte
2012-07-17, 1:18
8:26 Jak można być tak pustą k🤬ą, aby pchać wózek, gdy nie ma się widoczności czy coś jedzie i narażać dziecko?.. Ale to Rosja, więc tylko klepnęła się, aby odgonić muchy i poszła dalej niewzruszona. Oni się tam sami pozabijają..
Konto usunięte
2012-07-17, 1:20
Cytat:
PS Mój pierwszy temat więc liczę, że rozjedziecie mnie jak kamaz szczeniaka. Tylko czekajcie wezmę popcorn.
Jesteś hardkorem?
Jak to twój pierwszy film, to pisz w opisie następnym razem o czym jest, gdyby nie komy to bym nie włączył i by piwka nie było.
4.42 .... i ja nie wiedział bym co mnie bardziej zaskoczyło , to co właśnie zobaczyłem , czy to ze nie wpadłem do tej otchłani .