Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bembols 2012-11-24, 20:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 20:27 1
Kawałek jest popularny bo wpada w ucho i ma swój taniec kiedyś to będzie pewnie taki klasyk jak teraz sobie ludzie myślą o klasykach z lat osiemdziesiątych jakie były fajne itp. itd. a wy hejtujecie w komentarzach ten kawałek od tego że to światowa propaganda i takie tam hahaha jesteście nie lepsi niż macierewicz i katastrofa smoleńska haha zamiast wrzucic na luz i posluchac sobie luźnego kawałka to sie spinacie chcąc być takim innym i wyróżnionym od reszty 'plebsu' który tego słucha hahah . Nie mówie o ludziach którym sie to naprawde nie podoba bo oni olewają sytuacje ale caała reszta która na siłe musi pokazać że jest inteligentna i słucha bardzo wysokiej klasy muzyki jest żałosna , Gardze wami
Zgłoś
Ratvi 2012-11-24, 20:30
Skacze od jednego do drugiego komentarza, no i sobie myślę. Czy hejtując jesteście fajny czy jak? Według mnie gimbusów na sadisticu jest już przybliżona ilość co na kwejku. No ale trzeba iść za tłumem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 20:45 1
gówno zamienione na gówno
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 21:01 2
Grzesiunio napisał/a:

dzisiaj 24.11.2012 pierwsze miejsce powinno mieć " we are the champions "

tak, ale bardziej bym stawiał na "show must go on"
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 21:02
Ja tam mam głęboko gdzieś co ma najwięcej wyświetleń na yt, byle mi się gówno przed oczy nie pchało jak chcę włączyć coś normalnego.
Zgłoś
telon666 2012-11-24, 21:09
dzisiaj 24.11.2012 i mam urodziny
Zgłoś
contowsky 2012-11-24, 21:12
@up wszystkiego oppa oppa
Zgłoś
ellsworth 2012-11-24, 21:41 1
draconic napisał/a:

Słuchajcie mam propozycję, a dokładnie chodzi o to by każdy kilka razy na dzień włączał z góry ustaloną piosenkę na youtubie ;p np każdy ogląda teledysk Queen'a, Metalliki lub Europe (to im się należy ten zaszczyt). Jak się zmobilizujemy to wtedy prawdziwy hit będzie na pierwszym miejscu. Co Wy na to ??

Raz dziennie (co 24h się nabija z tego samego IP)? Każdy aktywny użytkownik Sadistika? No to do zobaczenia za jakieś 20 lat i to pod warunkiem, że Gangama przez kolejne 20 lat nie obejrzy ani jedna osoba.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 21:42
@telon666 zamiast pić, to ty siedzisz na sadolu, gratuluję
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 21:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wedzio 2012-11-24, 21:50 1
makarene przeżyliśmy to i to przeżyjemy...
Zgłoś
rusofil 2012-11-24, 22:07
Sama nie wiem co gorsze. W sumie w XXI wieku muzyka upada i właściwie już gnije, ale aż boję się pomyśleć, jaki "hit" będzie następny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 23:07 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-25, 14:51
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem