📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dzisiaj 24.11.2012 pierwsze miejsce powinno mieć " we are the champions "

Rzygam już tym ale potwierdza ten przypadek moje dawne przypusczenia
ze tekst jest zupelnie bez znaczenia zeby zdobyc popularnosc, ma tylko wchodzic w ucho.
Co nie zmienia faktu ze to jest propaganda na caly swiat a nie indywidualny artysta.
ze tekst jest zupelnie bez znaczenia zeby zdobyc popularnosc, ma tylko wchodzic w ucho.
Co nie zmienia faktu ze to jest propaganda na caly swiat a nie indywidualny artysta.
a mnie to wali czego to ludzie słuchają mogli by słuchać i szumu z eteru i dalej miałbym to gdzieś

Słuchajcie mam propozycję, a dokładnie chodzi o to by każdy kilka razy na dzień włączał z góry ustaloną piosenkę na youtubie ;p np każdy ogląda teledysk Queen'a, Metalliki lub Europe (to im się należy ten zaszczyt). Jak się zmobilizujemy to wtedy prawdziwy hit będzie na pierwszym miejscu. Co Wy na to ??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie