👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby Jezus miał gnata to nie było by katolicyzmu bo żaden debil by nie uwierzył w taką bajkę, ze 2000 lat temu były już pistolety. Ale z drugiej strony - w statki zdolne pomieścić tysiace gatunków zwierząt i całą ludzkość poczętą z jednej ludzkiej pary jakoś debile wierzą więc może...

bloodwar napisał/a:
Gdyby Jezus miał gnata to nie było by katolicyzmu bo żaden debil by nie uwierzył w taką bajkę, ze 2000 lat temu były już pistolety. Ale z drugiej strony - w statki zdolne pomieścić tysiace gatunków zwierząt i całą ludzkość poczętą z jednej ludzkiej pary jakoś debile wierzą więc może...
![]()
widze ze z Ciebie taki antykatol... kozak jestes:*

Nie rozumiem niektórych ateistów/wierzących. Po co się tak spinać o to że ktoś wierzy w Boga czy nie? To jego prywatna sprawa i tyle. Ważne, że nikt nie ma prawa prześladować kogoś z powodu swoich poglądów ( jest to nawet karalne ).

Już się zaczyna spina i jednych i drugich. Wiara jest indywidualną sprawą każdego.

W Polsce nie ma potrzeby legalizowania broni, bo i tak statystycznego Kowalskiego nie będzie na nią stać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie