@up - to i tak lepsze niż broń, którą legalnie może posiadać przeciętny Polak
Jak masz 2 napastników to takim cackiem nic po nich nie zostanie

@michuwsm To są pociski do broni gładkolufowej, jak np. do strzelby. Co jest w środku to na dwoje babka wróżyła. Może być tam śrut albo breneka. Jeśli miałoby to być na ciapatych, to ja polecałbym loftki a najlepiej kartacze. Z takich kartaczy jakich korzystają kłusownicy, gdy rypnie taki w chmarę po badylach to gładko je odcina nawet kilku sztukom. Takie padają na ziemię i wystarczy tylko podejść i dorżnąć.
michuwsm napisał/a:
I niby co to za naboje?
kal.12 to są naboje do broni gładkolufowej (strzelby)
widzę że nawet w gry nie grasz.
Nie możesz być z miasta bo byś wiedział z telewizji.Nie możesz być ze wsi bo byś wiedział czym sołtys goni twojego starego jak próbuje dobierać się do jego kóz,klaczy i owiec po pijaku.
to kim Ty k🤬a jesteś?
Scartabelli napisał/a:
@michuwsm To są pociski do broni gładkolufowej, jak np. do strzelby. Co jest w środku to na dwoje babka wróżyła. Może być tam śrut albo breneka. Jeśli miałoby to być na ciapatych, to ja polecałbym loftki a najlepiej kartacze. Z takich kartaczy jakich korzystają kłusownicy, gdy rypnie taki w chmarę po badylach to gładko je odcina nawet kilku sztukom. Takie padają na ziemię i wystarczy tylko podejść i dorżnąć.
masz przej🤬e byłeś o pół minuty szybszy:)ale mój post jest ciekawszy:P
Nic tylko montować na polskich przejściach granicznych
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
@kampton akurat zaciecia przy broni napedzanej z tasmy sa dosc czeste
Metalowe ogniwa synu...parciane to się nadają co najwyżej na Saharę.