👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś jako nastoletnie łepki z dwoma kumplami rano po ciężkiej imprezie czekaliśmy na mojego brata aż po nas przyjedzie. Godzina 6 rano, pusto w mieście, patrzymy jedzie biała fiesta, taka jaką brat miał przyjechać. No to myśmy wyskoczyli mu przed maskę, kumpel zrobil to samo co gość na filmiku, ja z drugim kumplem rzuciliśmy się na maskę, darliśmy się jak pojeby, i po jakiejś pół minuty zauważyliśmy że to nie mój brat tylko jakiś przerażony jegomość wracający pewnie z nocnej zmiany.
Może tu była podobna sytuacja ?
Może tu była podobna sytuacja ?

Vuko napisał/a:
Suche jak herbata w Klanie
![]()
Sucha to wagina Twojej siostry

No i fajnie, i o to chodzi. Jedno wybiega i pokazuje dupe, drugie goni pierwsze z siekierą... przaśnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie