📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podkręć psu procesor karty graficznej. Skanowanie nie wyrabia i blokuje reakcję procesora systemu ruchowego.
Ta podstępna choroba dotyka też wiele kobiet, jeśli wiecie co mam na myśli.
No nie potrafi ustawić pyska w trajektorii. Za to wybitnie pociesznie wygląda jak obrywa jedzeniem po głowie. Zauważyliście jak szybko pies wtedy zeżera smakołyk z ziemii i udaje że żadne chybienie nie miało miejsca? Raz dwa połyka i rzuca spojrzenie pod tytułem "niewidziałeśtegotylkocisiępomyliłoczłowieku, rzucajnastępnejuż"

Misiek_KRK napisał/a:
Podkręć psu procesor karty graficznej. Skanowanie nie wyrabia i blokuje reakcję procesora systemu ruchowego.
Jak odsłonisz rolety, to zobaczysz całkiem nową rzeczywistość. Tylko uważaj, bo jest dość brutalnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie