👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięknie poleciało bruda.. znaczy Romce po oczach
i widzę ze wzrusza to ludzi bo klikając piwo było 103 a po moim 147 XD

i widzę ze wzrusza to ludzi bo klikając piwo było 103 a po moim 147 XD

Pięknie, Cudownie, Fantastycznie, Niewymownie, Wspaniale, Prześlicznie, Uroczo, Wdzięcznie, Kunsztownie, Estetycznie, Zapierajaco dech, Malowniczo

Lekko fujara zmiękła koledze nagrywającemu, kiedy cyganicha zaczęła mówić o policji, co słychać w głosie wyraźnie. To w końcu jest kolega jest za cyganami czy przeciw?
Cytat:
Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi ch*j w morde tej drugiej co sie doj***ła, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3
Ehh Lewactwo, nie bronię cyganów (nie Romów, Romowie pracują i nie mieszkają w taborze) ale jednak ich bronisz, znam jednego Roma był wychowywany przez Polską rodzinę bardzo w porządku człowiek
To jest chyba najlepszy film jaki kiedykolwiek pojawił się na tym portalu !!
Mało gazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie