👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cwieku napisał/a:
Ależ mnie ten filmik pokrzepił, aż się wzruszyłem. Piwo dla KAMERYNA!
![]()
Mówi się "Kamerunu" ewentualnie "Kamerdynera"

Sam też byłbym nachalny jak Kamerman. Nie dla tego, że nie lubię wróżenia, a dla tego, że nie mógłbym się spokojnie przypatrywać jak kogoś okradają. Wiadomo, że karty służą tylko do odwrócenia uwagi od głównego źródła dochodu.

Znów Ostrów Wielkopolski, moje miasto, takie cudowne. Hit za hitem.

Ostrów coraz sławniejszy, a samochód z początku na numerach Krotoszyńskich, więc możesz szukać

gustav665 napisał/a:
lepiej nie bo zaraz będzie zgromadzenie ekspertów i na siłę będzie udowadnianie że oni są poszkodowanitu już piwo nie wystarczy, wódki mu nalać!
ostatnio tvn chciał filmy jak romowie atakują Polaków, może by tak wysłać? ;d

Moment psikania gazem powtarzalem w kolko ze 30 razy
i jeszcze to zwolnione tempo
mistrz, pozbyc sie brudnej zarazy z Naszego kraju

Lewactwo się rozpisuje, że kamerzysta prowokował.. Dlaczego? Bo bronił białej obywatelki Polski przed kradzieżą? Jak tu ktoś mądry wcześniej napisał - brudne karty mają tylko odwrócić uwagę. Poza tym ta druga też znikąd się wzięła, ciekawe po co tam była? Złodziejstwo trzeba tępić w zarodku, nie wolno "myśleć" jak lewaki - nie udowodnisz winy, nie złapiesz za rękę, to nawet brudasa-złodzieja człowiekiem powinieneś nazywać. A gówno prawda, skrzynka wódki kamerzyście za obywatelską postawę - to nie rasizm, to zdrowy rozsądek! Tvn się pewnie z materiału ucieszy, już szykują program..

Jedna z piękniejszych sytuacji, których widziałem w życiu... Czemu mnie kamerujesz? Dlatego, że w Polsce nie ma miejsca dla brudu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie