Cwieku napisał/a:
Ależ mnie ten filmik pokrzepił, aż się wzruszyłem. Piwo dla KAMERYNA!
![]()
Mówi się "Kamerunu" ewentualnie "Kamerdynera"

Sam też byłbym nachalny jak Kamerman. Nie dla tego, że nie lubię wróżenia, a dla tego, że nie mógłbym się spokojnie przypatrywać jak kogoś okradają. Wiadomo, że karty służą tylko do odwrócenia uwagi od głównego źródła dochodu.
podpis użytkownika
[]\/[] ][ []{{
nachalna to jest ta cyganka zj🤬a ludzi zaczepia i pani daj pani daj dwa groszi. Piekny film piekne zachowanie jestem z ciebie dumny . Sam chciałbym tak zrobić niekiedy ale jestem za duża p🤬dą a widać Ty sie nie p🤬lisz,brawo.

Znów Ostrów Wielkopolski, moje miasto, takie cudowne. Hit za hitem.

Ostrów coraz sławniejszy, a samochód z początku na numerach Krotoszyńskich, więc możesz szukać

gustav665 napisał/a:
lepiej nie bo zaraz będzie zgromadzenie ekspertów i na siłę będzie udowadnianie że oni są poszkodowanitu już piwo nie wystarczy, wódki mu nalać!
ostatnio tvn chciał filmy jak romowie atakują Polaków, może by tak wysłać? ;d
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.

Moment psikania gazem powtarzalem w kolko ze 30 razy
i jeszcze to zwolnione tempo
mistrz, pozbyc sie brudnej zarazy z Naszego kraju

Lewactwo się rozpisuje, że kamerzysta prowokował.. Dlaczego? Bo bronił białej obywatelki Polski przed kradzieżą? Jak tu ktoś mądry wcześniej napisał - brudne karty mają tylko odwrócić uwagę. Poza tym ta druga też znikąd się wzięła, ciekawe po co tam była? Złodziejstwo trzeba tępić w zarodku, nie wolno "myśleć" jak lewaki - nie udowodnisz winy, nie złapiesz za rękę, to nawet brudasa-złodzieja człowiekiem powinieneś nazywać. A gówno prawda, skrzynka wódki kamerzyście za obywatelską postawę - to nie rasizm, to zdrowy rozsądek! Tvn się pewnie z materiału ucieszy, już szykują program..

Co za sk🤬iel... Doskonale wiedział jak to się potoczy, i nawet miał ze sobą środek odstraszający cyganów, który zastosował z nieskrywaną radością

Jedna z piękniejszych sytuacji, których widziałem w życiu... Czemu mnie kamerujesz? Dlatego, że w Polsce nie ma miejsca dla brudu