Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Coś Pan taki nachalny !
q................a • 2013-10-10, 15:18

Coś pięknego

Pierwszy temat, tak tak wiem , murzyński h🤬j mi w dupę
Zgłoś
Dranzes 2013-10-10, 16:34 1
hardstajleczek napisał/a:

Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi c🤬j w morde tej drugiej co sie doj🤬a, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3

twoja rodzina, że tak bronisz?
Zgłoś
TRQPL 2013-10-10, 16:34 3
Dymekx napisał/a:

Z całą nienawiścią do brudasów cyganów, romów i im podobnym bardziej mnie wk🤬ił kolega, który to nagrywa. Baba wróżyła jakiejś naiwnej babce a ci zaczęli ją napastować jakimiś debilnymi tekstami, koleś został zaatakowany ale pomija się fakt, że prowokował. Na koniec jebną cygance po oczach gazem, jako policjant z czystym sumieniem aresztował bym kamerzystę.

@LordMrok bo k🤬a ten kamerzysta zaczął, myślisz dla czego cyganeria ma taką opinię? bo cygani? nie, bo k🤬a zachowują się jak bydło i patrz ten kamerzysta zachował się jak wsiur. I przypadkiem mnie lewusem nie nazwij bo jestem prawicowcem, młody dresiu.

Bzdura nie ma żadnych podstaw, prowokowanie nie jest karalne. Gw🤬ty też tak usprawiedliwiasz. To że się kobita ubrała jak k🤬a to jej wina? A jak pedofil zgw🤬ci dziecko to tez wina dziecka? Bo miłości szukało i lubi słodycze . Przemyśl swoje stanowisko w tej sprawie. tusk z rostowskim codziennie mnie prowokują do niecnych czynów

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Dolot_93 2013-10-10, 16:35 3
K🤬a Wincyj !!!
Zgłoś
N................a 2013-10-10, 16:37 4
TRQPL napisał/a:

dlaczego ???

Naprawdę nie wiesz czemu ruda razi głupotą i frajerstwem? Bo dopuściła brudasa bliżej niż na dwa metry, ryzykując błyskawiczne rozstanie z wartościowymi przedmiotami. Na takich właśnie "rażących" jak Wy te brudasy się bogacą. Jak myślisz, skąd mają na pieska z fajną smyczką?
Zgłoś
SuchySzczepan 2013-10-10, 16:38 2
K🤬a, na początku myślałem że ta co dostała gazem to jakieś spedalone wyrośnięte cyganiątko płci "męskiej".
Zgłoś
solight 2013-10-10, 16:38 1
Nie wiem o jakie prawo temu debilowi nagrywajacemu chodzilo ale nie mial zadnego prawa do publikacji wizerunku tej osoby.

Cytat:

art. 81 ust. 2.
Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
pkt. 1
osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z pełnieniem przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych, społecznych, zawodowych,

pkt. 2
osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza.

Jasno wiec widac ze w swietle prawa nagrywajacy jest zwyklym debilem i intelektualna stulejka. Ja sam gowno wiem o prawie ale przynajmniej nie p🤬le jak bym byl po X latach studiow prawniczych plus xx latach praktyki. Koles co najwyzej byl na 1 semestrze prawa lub administracji i na tym zakonczyl swoje edukacje a teraz p🤬li niestworzone rzeczy, lamie prawo i prowokuje.
Zgłoś
Ruli 2013-10-10, 16:42 8
@up przecież cyganka pełni funkcje publiczną, masz tam napisane w pkt.1 w szczególności zawodowej a jak widzisz była w pracy jako wróżbitka za która pobierała opłaty więc po c🤬j spinasz dupę kretynie ?
Zgłoś
cynku 2013-10-10, 16:43 8
up

to sie odnosi do ludzi.
Zgłoś
T................T 2013-10-10, 16:46 1
A mógł zabić...
Zgłoś
Ruli 2013-10-10, 16:46 2
przepraszam, mój błąd
Zgłoś
Animaru 2013-10-10, 16:49 3
Moment z gazem-aż mnie zatrzęsło od środka z radochy
Zgłoś
c................s 2013-10-10, 16:51 1
bardzo ladnie kolega potraktowal to talatajstwo:)
Zgłoś
korinogaro 2013-10-10, 16:52 2
@up, NAGRYWAĆ możesz kogo chcesz, wskazane ograniczenia dotyczą jedynie sytuacji w których możesz nagranie UPUBLICZNIAĆ.

Poza tym był nachalny, ale pewnie uratował tępą rudą dzidę przed wróżbą co to trzeba 100pln i pierścionek dać. A potem magiczne słowa wypowiedzieć i cyganka pojawi się i przyniesie szczęście. Przecież na sadolu był o tym niedawno temat.
Zgłoś
OBEL912 2013-10-10, 16:52 2
Ale ten typ co nagrywał jest kretynem -_- idiotą, pacanem tępym. Podejde Ci pod ryj i zaczne Cie nagrywać ciekawe czy sie wk🤬isz ! byś się unosił bardziej od tych kobiet a ja w dodatku zamiast gazem bym Ci najchętniej z kija w ryj przyp🤬olił nie trawie takiego c🤬lostwa, niech se robią co chcą c🤬j Ci do tego. kretynie

podpis użytkownika

Sadisticly
Zgłoś
jasnygwint 2013-10-10, 16:53
mare30ks napisał/a:

piekna akcja z gazem:)

jpd... gazem ??
młotka nie miałeś przy sobie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie