poważnie? pół godziny lekka przesada, szczególnie że większość była nawet w 5mniutowych odcinkach
podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
I takich pok🤬ieńców z chęcią sobie pooglądam - to jest sadystycznie zabawne, a nie gówno z kwejka.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Rozbijanie świetlówek, gniecione jaja, "łamanie praw fizyki"... wszystko widziałem... ale nie widziałem jeszcze jak panna gołym cyckiem odpala pułapkę na myszy... i c🤬j, może być 8 powtórek, ale chciałbym to zobaczyć... jak będziesz miał taki filmik, to podeślij... za to co tu dałeś piwa nie dam, bo wszystko widziałem

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.

Daj link do normalnej wersji filmu, bo tu nie dość że c🤬j widać to jeszcze ładuje się to wolniej niż wyborcy PO do Ryanair'a.
Przecież to jest k🤬a przepiękne jak rzeczy się dzieją. Najmniej inteligentni członkowie rasy samowolnie niszczą swoje jądra aby nie przekazać swoich genów dalej. Czaicie to?

Biorąc pod uwagę wszelkie prawidła rządzące tym światem, każdy z tych idiotów rozmnoży się w liczbie co najmniej 3-4 sztuk... bardzo pocieszająca wizja przyszłości.

Po jaki c🤬j wrzucać na serwer sadola coś co trwa pół godziny jeszcze w jakości 3gp skoro na youtube jest to samo w HD?
nie ma piwa

A ja chciałbym wiedzieć co skłoniło k🤬a autora do wrzucenia tego na serwery sadola?!

podpis użytkownika
Lubię gify