bo 4-letnie dziecko powiedziało coś w języku ukraińskim. Przybyła na miejsce policja nie zatrzymała typa...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
Mosze_Borcuch napisał/a:
Ukraiństwo to agresywna, roszczeniowa, głośna i skrajnie niewdzięczna czerń.
Co z Tobą nie tak? Może byś z psychologiem porozmawiał.
No racja, panoszą się ci ukraincy u nas. Jeszcze troche i dorównają Polskiej patologii panoszącej się po Holandii, Niemczech i Wielkiej Brytanii
winnywalen napisał/a:
Typowy polski Janusz rasistą któremu wszystko przeszkadza. Bić ojca i matkę przy małym dziecku, któremu to zostanie w psychice na zawsze. Gość ewidentny problem z agresja
Jaki polski. To typowy wygląd ukraińca albo rosjanina, tylko oni tak chodzą i mają te pedałówki na dokumenty przez ramię.
TwójCzarnyPan napisał/a:
A ja myślę, że trzepiecie kapucyna po krzakach gapiąc się na dzieci, albo sami nimi jesteście.
Ale to i tak lepiej niż jakbyście mieli swoje. Patologia nie powinna się rozmnażać.
Podobno Bul_od_bytu tak się kiedyś w tych krzakach podjarał, że przypadkiem boleśnie nadział się na gałąź. Stąd ksywka.
Tą odpowiedzią stanąłeś na wysokości zadania. Teraz podnieś się z kolan, połknij lub idź wypluć do kibla.
Co za pacan
goodintentions napisał/a:
onka na ukraińców jest tak duża, a psycha oglądający republikę albo inne kanałyzero taka słaba, że jeszcze 2-3 lata i będzie powtórka z "w
Nagonka na ukrańców?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie