Po czymś takim piesio do zaj🤬ia, zaatakował raz zaatakuje drugi.
uuu, sam podobnie przystawiam swoją twarz do mojego psa i czasem myślę sobie czy coś mu tam nie odjebie jak temu na filmie, mój na szczęście jeszcze mnie nie ugryzł, a jak ugryzie to pewnie odgryzie połowę mojej twarzy, bo jest sk🤬iel ogromny xd
Ma takie zęby i szczękę że kość udową od świni potrafi całą zjeść w 10 minut. Leonberger
Ma takie zęby i szczękę że kość udową od świni potrafi całą zjeść w 10 minut. Leonberger
"Taki los pieseła" - co to za jakaś poj🤬a moda na mówienie "pieseł", "śmiechłem"...? Kolejne zbiorowe upośledzenie?

Daj znać jakbyś chciał się go pozbyć. Mam fajny pomysł. Smalcu nigdy za dużo.
paragon0 napisał/a:
uuu, sam podobnie przystawiam swoją twarz do mojego psa i czasem myślę sobie czy coś mu tam nie odjebie jak temu na filmie, mój na szczęście jeszcze mnie nie ugryzł, a jak ugryzie to pewnie odgryzie połowę mojej twarzy, bo jest sk🤬iel ogromny xd
paragon0 napisał/a:
Czyli bambinista, albo kogoś się boisz 😁