👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwykła, niezwykła Modliszka, a niezwykła, bo azjatyckie podgatunki potrafią ptaka upolować.
Strielok1 napisał/a:
C🤬j z modliszką, co to za pasożyt?
Nitnikowce (Nematomorpha), nitkowce, drucieńce (Gordiacea) – typ zwierząt, bardzo długich, wodnych bezkręgowców, wcześniej klasyfikowanych jako gromada typu obleńce, do których są podobne. Są uważane za grupę siostrzaną nicieni (Nematoda). Larwy prowadzą pasożytniczy tryb życia.
Żywe gówno. U nas wśród ludzi też mamy żywe gówna, wiadomo o co chodzi

borelli napisał/a:
Żywe gówno. U nas wśród ludzi też mamy żywe gówna, wiadomo o co chodzi
Czepiłeś się tych klechów, w sumie słusznie
Narodziny spaghetti. Dobrze prawili że makarony narodziły się w Chinch a nie w Itali.
To fiskus.
Właśnie wykończył podatnika i szuka kolejnego do wydojenia.
Delikwent miał to w dupie, a wyszło...Jak wyszlo.
Właśnie wykończył podatnika i szuka kolejnego do wydojenia.
Delikwent miał to w dupie, a wyszło...Jak wyszlo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie