Przyszło, ukradło przesyłkę i odeszło.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
Przyszło, ukradło przesyłkę i odeszło.
Co za czasy! Żeby nawet Solid Snake przerzucił się na worek na śmieci.
Nie rozumiem jednej rzeczy. Gdyby taki amerykaniec postawił sobie skrzynkę pocztową i takie coś by się próbowało włamać by ukraść paczkę to mógłby na legalu odstrzelić kradzieja. Za taką kradzież spod drzwi pewnie jest mniejszy wyrok niż za kradzież z włamaniem.
Przy ilości naczelnych, jaką tam mają to paczkomaty by należało umieszczać w urzędach pracy albo zabezpieczać wysokim napięciem.
Kurier z paczkami musiałby jeździć w obstawie z bronią bo by go zlootowali pod paczkomatem
rodziu1981 napisał/a:
Paczkomaty im wyslac
Przy ilości naczelnych, jaką tam mają to paczkomaty by należało umieszczać w urzędach pracy albo zabezpieczać wysokim napięciem.
Kurier z paczkami musiałby jeździć w obstawie z bronią bo by go zlootowali pod paczkomatem
Sam myślałem że to jakiś naczelny inżynier ale widać blade pięty drodzy sadole
rodziu1981 napisał/a:
Paczkomaty im wyslac
Są, ale też są okradane w podejrzany sposób, być może przez samych kurierów. Zamawiałem trzy przesyłki z Amazona, w skrytce każdy worek był otwarty. Dwa z trzech puste, w trzecim był tani kabelek, ten zostawili. Żadnych śladów włamania.
Na szczęście Amazon zwraca kasę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie